HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία το 2ο Patras International Circuit for Kart

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο Patras International Circuit for Kart (PICK) - BP Ultimate. Το αγωνιστικό σ...

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο Patras International Circuit for Kart (PICK) - BP Ultimate. Το αγωνιστικό σκέλος περιλάμβανε τέσσερις κατηγορίες: “Mini 60”, “Loux”, “Elevator” και “Super 125”. 
Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μίλησαν με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που «γεννήθηκε» στην Πάτρα, τονίζοντας ότι είναι μοναδική η αίσθηση να οδηγείς Καρτ στο κέντρο μιας ελληνικής πόλης.
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα στελέχη της ΕΛΠΑ και οι διοργανωτές για τις συνθήκες ασφάλειας υπό τις οποίες διεξήχθη το 2ο PICK - BP Ultimate. Στην φετινή διοργάνωση δόθηκε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στις συνθήκες ασφάλειας εντός και εκτός της πίστας. Προς όφελος των αγωνιζόμενων και του κοινού έγινε προμήθεια και τοποθετήθηκαν περιμετρικά της πίστας ειδικά πλαστικά στηθαία τύπου “Jersey”. Επίσης οι διοργανωτές εξασφάλισαν και τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία της διαδρομής (920 μέτρων) υψηλής ποιότητας “kerbs”, τα οποία αποτελούν σημαντικό παράγοντα στον τρόπο οδήγησης των αγωνιζομένων.
Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα διεξήχθησαν εκδηλώσεις (events), οι οποίες ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, και μετέτρεψαν την διοργάνωση σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή. 
Ενθουσιασμό προκάλεσαν στους θεατές η Formula BMW µε οδηγό τον Γιώργο Κατσίνη, και οι Formula Gloria στα χρώματα του χορηγού LOUX. Επίσης, τις επευφημίες του κοινού προκάλεσε η είσοδος στην πίστα του εντυπωσιακού αυτοκίνητου -μοτοσικλέτας Ariel της Atom, ενώ το ζεστό χειροκρότημα των θεατών κέρδισαν ο Έλληνας νικητής του Dakar Βασίλης Ορφανός με την νέα εργοστασιακή μοτοσικλέτα Aprilia RXV 450 Dakar Rally Factory Bike, το νέο RCZ της Peugeot, τα κλασικά αυτοκίνητα των μελών της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Fiat 500, και οι οδηγοί ηλικίας από 4 - 6 ετών με τους εκπαιδευτές τους!


Το 2ο PICK - BP Ultimate απέδειξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ότι η Πάτρα και η Αχαΐα μπορούν να υποστηρίξουν οργανωτικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενώ επαναβεβαίωσαν την βούληση των πολιτικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας στην κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου Πατρών. 
Την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του 2ου PICK - BP Ultimate «μοιράζονται» η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας, ο Δήμος Πατρέων, σε συνεργασία με τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και προσφοράς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Χωρίς το προσωπικό του Α.Ο.Π. και την συνδρομή των τοπικών φορέων δεν θα ήταν εφικτή (και) η φετινή διοργάνωση. 
Επίσης, οι χορηγοί των αγώνων συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του 2ου PICK - BP Ultimate και ιδιαίτερα:
• Η BP Ultimate που ήταν Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης
• Την εταιρεία LOUX, η οποία ήταν Επίσημος Χορηγός των αγώνων και φέτος
• Την εταιρεία DUR, η οποία ήταν Επίσημος Χορηγός στο 2ο PICK - BP Ultimate.
• Τους 4 τροχούς – Autobild χορηγοί επικοινωνίας
• Υποστηρικτες την Citivoice και την PEUGEOT.
Το ραντεβού των αγωνιζομένων ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, στο 3ο P.I.C.K. 2011.
Προσοχή: Όλα τα αποτελέσματα του διημέρου του 2ου Patras International Circuit for Kart (PICK) - BP Ultimate, και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες και τις απονομές είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), ενώ τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων (www.ethea-live.gr). 


1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.