HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψηφιότητες στα Καλάβρυτα

Τη διακήρυξη της παράταξής του «Ανεξάρτητη δημοτική πρωτοβουλία», έδωσε χθες στη δημοσιότητα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Χρήστος Παπαδά...

Τη διακήρυξη της παράταξής του «Ανεξάρτητη δημοτική πρωτοβουλία», έδωσε χθες στη δημοσιότητα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Χρήστος Παπαδάτος. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της διακήρυξης, ο κ. Παπαδάτος υπόσχεται μια δημοτική αρχή που θα απευθύνεται σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς, τοπικισμούς και χαριστικής μορφής προτιμήσεις, δίνονρας βάρος στη διαφάνεια, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, την αξιοκρατική στελέχωση του Δήμου, τη Λαϊκή συμμετοχή και το νοικοκύρεμα. Ο κ. Παπαδάτος κάνει λόγο για ανεξάρτητο συνδυασμό  που έχει στις τάξεις του νέα αλλά και δοκιμασμένα στελέχη και διακρίνεται για τις πρωτοπόρες και ενωτικές του θέσεις.Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαδάτος έχει διατελέσει πρόεδρος στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων  Η υποψηφιότητα Παπαδάτου είναι η δεύτερη επίσημη υποψηφιότητα μετά  την υποψηφιότητα του Βασίλη Ασπρούλια, ο οποίος στηρίζετε στα Καλάβρυτα από το Κ.Κ.Ε.
Επίσης το ενδιαφέρον του για το Δήμο Καλαβρύτων, έχει εκφράσει, αλλά δεν έχει ανακοινώσει επίσημα και ο σημερινός Δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς. Τις τελευταίες ημέρες, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων και ο γιατρός καρδιολόγος Δημήτρης Κοντογιάννης, ο οποίος κατάγεται από το Δήμο Κλειτορίας και έντονα ακούγετε το όνομα του πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο., Αθανάσιος Κανελλόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.