HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λίγα λόγια για τον Θανάση Κανελλόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρτεζη Αχαΐας το έκτο από τα παιδιά αγροτικής οικογένειας. Σπούδασε νομικά στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου ...

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρτεζη Αχαΐας το έκτο από τα παιδιά αγροτικής οικογένειας. Σπούδασε νομικά στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετά την στρατιωτική του θητεία άρχισε τη μάχιμη δικηγορία δημιουργώντας και αναπτύσσοντας αυτοτελές και ανεξάρτητο δικηγορικό γραφείο. Ένας από τους πιο γνωστούς δικηγόρους της Αθήνας και παράλληλα νομικός σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων.
Μέλος τους ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1993, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του την περίοδο 2001-2002 και Αντιπρόεδρος την περίοδο 2002-2004.
Η αγάπη του, από τα παιδικά του χρόνια, για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να ασχοληθεί παράλληλα με τη δικηγορία και με τα διοικητικά και με τα οργανωτικά θέματα τόσο του ερασιτεχνικού όσο και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και εκπρόσωπός της στο ΔΣ της ΕΠΑΕ αλλά και μέλος σε επιτροπές της Ε.Π.Ο. και Ε.Π.Α.Ε. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ε.Π.Α.Ε. από τον Ιούλιο 2001 μέχρι τον Ιανουάριο 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.