HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλος διαγωνισμός για το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Η MyPublics η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Δημιουργικού Μarketing που ανέλαβε την επικοινωνία του Χιονοδρομικού μας καλεί να βρούμε το φετι...

Η MyPublics η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Δημιουργικού Μarketing που ανέλαβε την επικοινωνία του Χιονοδρομικού μας καλεί να βρούμε το φετινό slogan στα ελληνικά που θα χαρακτηρίζει το ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και την ευκαιρία να  κερδίσουν από μια ετήσια κάρτα απεριόριστων καταβάσεων τα 3 καλύτερα slogan 


Μπείτε στο παρακάτω link για να συμμετάσχετε στην έρευνα:

Ο διαγωνισμός για την επιλογή του slogan θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Oκτωβρίου 2010. Μετά την ολοκλήρωση των προτάσεων θα γίνειonline ψηφοφορία από την οποία θα αναδειχθούν τα 3 καλύτεραslogans. 

Όροι διαγωνισμού:
* Τα σλόγκαν θα πρέπει να είναι στα ελληνικά!
Στον διαγωνισμό για την ανάδειξη νέου slogan για το ΧΚΚ μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα όσοι το επιθυμούν. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι  08/10/2010. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά στην έρευνα. Η ανάδειξη των 3 καλύτερων slogan θα ολοκληρωθεί την 16/10/2010. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω email ή τηλεφώνου για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή των δώρων τους. 
Είναι υποχρεωτικά τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) προκειμένου η συμμετοχή στο διαγωνισμό να είναι έγκυρη.
Όλα τα σλόγκανς θα αξιολογηθούν προκειμένου να καταλήξουμε στα επικρατέστερα και να γίνει η ψηφορορία από τους χιονοδρόμους. Το ΧΚΚ θα τα χρησιμοποιήσει για προωθητικούς σκοπούς και δεν έχει το δικαίωμα να δώσει αυτές τις πληροφορίες σε καμία άλλη εταιρία ή φυσικό πρόσωπο. 
Eπικοινωνία σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινήσεις:pr@mypublics.com 

14 σχόλια

  1. eeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
    eipame ta slogan na einai sta ellinika!!!
    giati perase ena 3enoglosso?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Arxika sygxaritiria gia thn idea sas kai ton diagwnismo! Ola ta slogan einai yperoxa ontws! Parolayta nomizw pws tha eprepe na anthewrhsete thn dekada efoson ta slogan aforoun mono ellhnika!Synepws tha ithela na diamartirithw gia thn epilogh tou 3enoglwssou "ski to the limit" kathws paravainei tous orous tou diagwnismou opws anartithikan sto site tou mypublic stis 27/09/2010 http://mypublicspr.blogspot.com/2010/09/blog-post_27.html

    Thewrw pws einai adikia pros tous ypoloipous synagwnizomenous kai tha parakalousa amesh symorfwsh pros tous orous pou eseis oi idioi thespisate kai ton ameso apokleismo tou fysika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είδα κι εγώ και έχεις απόλυτο δίκιο...
    θα το πω στην εταιρία που έχει αναλάβει και ελπίζω να αποκαταστήσει την αδικία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re paidia mas doulevete???ti vazete stous orous symmetoxis "mono sta ellhnika" afou egkrinete agglika slogan?aparadekto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια ηρεμα...ήδη έστειλα mail στην εταιρία που προμοτάρει το χιονοδρομικό και περιμένουμε απάντηση....μην ανησυχήτε θα αναγκαστούν να το βγάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. epatha plaka otan to eida....tragiko toulaxiston!
    Elpizw na akoustoun ta parapona kai na dothei amesa mia dikaih lysh...gia olous osous edwsan estw kai ena lepto tou xronou tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μόλις έλαβα μήνυμα από την διοργανώτρια εταιρεία....

    "....ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει, διάβασα την απάντηση της εταιρείας και πρέπει να διαμαρτυρηθώ αρχικά γιατί η ακριβής μετάφραση του σλόγγαν "Kalabryta... ski to the limits" που είχε καταχωρηθεί στις top 10 είναι "Καλάβρυτα... σκι στα όρια" και όχι "σκι πέρα από τα όρια" που βάλανε αντί αυτού!

    Έπειτα πρέπει να τονίσω πως δεν είναι απλά θέμα μετάφρασης αλλά ένας, και ίσως ο μοναδικός, από τους όρους και προυποθέσεις συμμετοχής!

    Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όμως τώρα γιατί με την πράξη της αυτή η εταιρία, έχει κάνει όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό να αναρωτιούνται αν η παράκαμψη των κανόνων υπάρχει, ή θα συμβεί, και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. e re giouxarisma pou theloun...sike mou myrizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά έχετε δίκιο όλοι που θίγεστε.
    Είναι βέβαιο ότι ο διαγωνισμός είναι σικέ.
    Αν κρίνω δε από τα γραφόμενα του εκπληκτικού αρθρογράφου Δημήτρη Λουραντωνάκη ο διαγωνισμός πρέπει να έχει στηθεί από τον Βαζαίο για να καρπωθεί την κάρτα απεριορίστων διαδρομών στο χιονοδρομικό !
    Είναι σίγουρο παιδιά έχει κάθε συμφέρον να το κάνει.
    Για όσους δεν κατάλαβαν ο Βαζαίος είναι ο καινούργιος Διευθυντής του χιονοδρομικού και σατυρίζω το εκπληκτικό σχόλιο ότι ο διαγωνισμός είναι σικέ διότι ενώ κατανοώ την διαμαρτυρία για τον όρο των Ελληνικών, αδυνατώ να κατανοήσω γιατί θα πρέπει να στεναχωρηθούμε και να βγούμε από τα ρούχα μας που η διαφημιστική έκανε μία μ...κία. Και ωραία, την έκανε την μ...κία η διαφημιστική, αυτοί που το ψήφισαν δεν μετράνε αφού τους άρεσε έστω και Αγγλικό ? Σάμπως ζημιώθηκε κανένας ή μήπως πρόκειται να διεκδικηθεί κανα εκατομμύριο ευρώ ?
    Το δίκαιο πάντως θα είναι να αποκλειστεί τελείως το συγκεκριμένο σλόγκαν και να μπει το αμέσως επόμενο Ελληνικό που βγήκε στην ψηφοφορία.
    Με αγάπη σε όλους
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι του ΧΚΚ,
    το σλόγκαν στα αγγλικά βγήκε από δικό μας λάθος και πιο συγκεκριμένα από τον διαχειριστή της εφαρμογής του ηλεκτρονικού διαγωνισμού γιατί το συγκεκριμένο υπήρχε σε 2 παρεμφερείς version (αγγλικά κ ελληνικά).
    Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε χτες Παρασκευή και τα 3 επικρατέστερα slogans που οι fans του ΧΚΚ ψήφισαν, είναι εντελώς διαφορετικά από αυτό για το οποίο συζητάμε, άρα Δεν είναι στους νικητές.
    Ελπίζω να σας αρέσει αυτό που ψήφισε τελικά ο κόσμος και να το υποστηρίξετε για να ακουστεί όσο περισσότερο γίνεται για να προσελκύσει και νέους επισκέπτες στα ιστορικά Καλάβρυτα.
    Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τις δημιουργικές ιδέες και τον χρόνο που αφιέρωσε (πάνω από 1000 άτομα συμμετείχαν σε αυτό το project, πρωτοποριακό για όλα τα ΧΚ στην Ελλάδα),
    φιλικά
    Μαρία Παπάζογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Poia einai ta sloggan pou kedisan telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.