HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ για ενστάσεις στο ΕΦΚ πετρελαίου ως 20/10

Τους αγρότες που δεν έλαβαν την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης  πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) που χρησιμοποιείται αποκλειστ...

Τους αγρότες που δεν έλαβαν την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης  πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην γεωργία, καλεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις περιφερειακές υπηρεσίες του έως 20 Οκτωβρίου, προκειμένου να προβούν σε διορθώσεις ή επαλήθευση των στοιχείων τους για να συμπεριληφθούν στη δεύτερη πληρωμή.
Να θυμίσουμε ότι οι διαδικασίες επιστροφής στους αγρότες του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου που χρησιμοποιείται στη γεωργία για το έτος 2010 δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της κυβέρνησης, στο ΦΕΚ Β΄ 1370/2-9-2010 η με αριθμ. ΔΕΦΚ5036548ΕΞ2010 ΚΥΑ που υπεγράφη από τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου και Φ. Σαχινίδη αντίστοιχα, καθώς και την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, Κ. Μπατζελή, στις 2 Σεπτεμβρίου.
Δικαιούχοι είναι οι ενεργοί και συνταξιούχοι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ κατά κύριο επάγγελμα αγρότες τα στοιχεία των οποίων είναι καταχωρημένα στη βάση δεδομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με τις αιτήσεις τους για την ενιαία ενίσχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.