HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ράδιο Αίγιο" και εφημερίδα "Φιλόδημος"

Εμπειρία, γνώση και έρευνα σ ένα εκρηκτικό συνδυασμό εμπλουτισμένο με εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας ...


Εμπειρία, γνώση και έρευνα σ ένα εκρηκτικό συνδυασμό εμπλουτισμένο με εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας για το σταθμό που σέβεστε τους ακροατές του.
 Το συγκριτικό του πλεονέκτημα του είναι η διαρκής εξέλιξη. Όντας πρωτοπόροι σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, καινοτομούν προσφέροντας ολοένα καλύτερη, πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση.
Το πλούσιο ρεπορτάζ, οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές, η έγκυρη και άμεση ενημέρωση είναι τα συστατικά της επιτυχίας και ο λόγος που είμαστε πιστοί. Μέσω του διαδικτύου μπορούμε εύκολα να συντονίσουμε και να απολαύσουμε στην διεύθυνση: http://www.radioegio.gr/id/ 




Εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

H ιδιοκτησία του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, προχώρησε τον Ιούνιο του 1998 στην κυκλοφορία της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Η εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη εφημερίδα που κυκλοφόρησε στο Αίγιο το 1866. Μετά, λοιπόν, από τόσα χρόνια, το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης δημιούργησε ένα ακόμη ελεύθερο βήμα, όπου φιλοξενούνται καλογραμμένες ειδήσεις και άρθρα-σχόλια που προκαλούν αίσθηση και μερικές φορές ήταν η αφορμή για εξελίξεις στην τοπική κοινωνία.
Τον Οκτώβριο του 2001 η εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ έγινε η πρώτη- και μέχρι σήμερα, η μοναδική- εφημερίδα της Αιγιάλειας που διαθέτει ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Με εβδομαδιαία ενημέρωση και πλήρη κάλυψη των θεμάτων που υπάρχουν και στην έντυπη μορφή της, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με 20.000 μοναδικούς επισκέπτες και 120.000 hit το μήνα ενημερώνει τους Έλληνες αναγνώστες της στο εξωτερικό έγκυρα και ταχύτατα. Το αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας ήταν η για πρώτη φορά ζωντανή on-line κάλυψη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών του Οκτωβρίου 200 η οποία "χτύπησε" τα 10.000 hit. Εκδότρια της εφημερίδας είναι η Πέπη Σπηλιωτοπούλου και αρχισυντάκτης ο Χρήστος Ρουμελιώτης.
Περισσότερα για την εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στην ιστοσελίδα του: www.filodimos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.