HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα αιτήματα των ιδιοκτητών Ταξί Καλαβρύτων στον Υφ. Οικονομικών

Με έγγραφό του προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Κουσελά, ο Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος διαβιβάζει το αίτημα του Συλλό...

Με έγγραφό του προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Κουσελά, ο Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος διαβιβάζει το αίτημα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Επαρχίας Καλαβρύτων που αφορά την έγκριση έκδοσης τιμολογίων παροχής υπηρεσιών για τη μεταφορά μαθητών, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και ζητά την εξέτασή του.
Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί ζητά να εγκρίνεται η έκδοση τιμολογίων παροχής υπηρεσιών που εκδίδουν τα μέλη του για τη μεταφορά των μαθητών από τον τόπο κατοικίας τους στο σχολείο που φοιτούν και την επιστροφή τους στον τόπο κατοικίας τους κατά το χρόνο είσπραξης των σχετικών αμοιβών ή τουλάχιστον μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, δηλαδή μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και αυτό να ισχύσει και για τις υπηρεσίες που έχουν ήδη παρασχεθεί ή θα παρασχεθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Ο κ. Κατσικόπουλος τονίζει "τη σημασία που έχει το έργο της συγκεκριμένης κατηγορίας ελεύθερων επαγγελματιών καθώς αφορά τη μετακίνηση μικρών μαθητών από και προς το σχολείο τους σε ορεινές περιοχές του νομού Αχαΐας και με δύσκολες καιρικές συνθήκες."
πηγή:http://thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.