HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλλαγή του καιρού...επιτέλους χιόνι αλλά και... προβλήματα

Χαράς ευαγγέλια για τους επαγγελματίες των Καλαβρύτων και τους υπευθύνους του χιονοδρομικού, αφού όπως όλα δείχνουν ο καιρός αλλάζει με έ...



Χαράς ευαγγέλια για τους επαγγελματίες των Καλαβρύτων και τους υπευθύνους του χιονοδρομικού, αφού όπως όλα δείχνουν ο καιρός αλλάζει με έντονη κακοκαιρία και χιονοπτώσεις από το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η αλλαγή αυτή του σκηνικού έθεσε άμεσα σε επιφυλακή την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, πραγματοποιησε έκτακτη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Στόχος της συνάντησης ήταν ο καλύτερος δυνατός συντονισμός τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που τυχόν προκληθούν

Οπως όμως αναφέρει το thebest.gr "σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στη Νομαρχία Αχαΐας, καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού.

Συγκεκριμένα, αν και η Νομαρχία διαθέτει οκτώ συνολικά μηχανήματα αποχιονισμού – τρία εκχιονιστικά, τέσσερα γκρέιντερ και ένα λαστιχοφόρο – υπάρχει μόνον ένας χειριστής.

Η ελλιπής στελέχωση οφείλεται, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Αχαΐας, Δημήτρη Φιλιππάτο, στη συνταξιοδότηση του προσωπικού, ενώ την ίδια ώρα δεν είναι δυνατή η μίσθωση ιδιωτικών μηχανημάτων, καθώς λόγω του ότι πλησιάζει το τέλος της θητείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, η υπηρεσία δεν έχει δικαίωμα υπογραφής νέων εργασιακών συμβάσεων.

Όλα αυτά συμβαίνουν με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών και την ΕΜΥ να προβλέπει χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού το Σαββατοκύριακο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.