HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς μεταφορικό μέσο οι μαθητές της Αχαΐας

Χωρίς μεταφορικό μέσο θα μείνουν από την Δευτέρα όσοι μαθητές της Αχαΐας, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, μετακινούνται από και προς το σχολ...

Χωρίς μεταφορικό μέσο θα μείνουν από την Δευτέρα όσοι μαθητές της Αχαΐας, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, μετακινούνται από και προς το σχολείο τους, με ειδικά μισθωμένα λεωφορεία και ταξί. Όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο οι ιδιοκτήτες ταξί, αστικών και τουριστικών λεωφορείων, προχωρούν σε αναστολή των δρομολογίων από την Δευτέρα και μέχρι να τους καταβληθούν οι οφειλές προηγούμενων ετών.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.filodimos.gr "Ο κ. Αλεξόπουλος διαβεβαίωσε τους γονείς πως η αποπληρωμή των αυτοκινητιστών θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι μεταφορές των μαθητών, που ζουν μακριά από τα σχολεία τους και η Πολιτεία οφείλει να τους παράσχει ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της δωρεάν παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.