HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την 25η Μαρτίου

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:...

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
     «Το Μάρτιο του 1821 -από τη Λυκούργια, την Τουρλάδα, τα Καλάβρυτα, το Αίγιο, την Πάτρα, την Αχαΐα μας- οι Έλληνες απέδειξαν σε όλο τον Κόσμο ότι μπορούν να πετύχουν τις μεγαλύτερες νίκες απέναντι σε πανίσχυρους εχθρούς. Σήμερα, δύο αιώνες μετά, το μήνυμα της Εθνικής μας Εορτής παραμένει ακόμη ζωντανό για να θυμίζει σε όλους μας ότι η εθνική ομοψυχία είναι υποχρέωση όλων, σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκουν. Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα της Εθνικής μας Επετείου: Να ενώσουμε τους Έλληνες και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Να σταθούμε δίπλα σε όσους υποφέρουν από την εγκληματική πολιτική μιας ανάλγητης κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που έχει προ πολλού απολέσει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών».

1 σχόλιο

  1. Κύριε Τσιγκρή ,

    Φοβάμαι ότι με μπερδεύετε με το διάγγελμα σας .
    Από την μια μιλάτε για την ενότητα των Ελλήνων όποιον πολιτικό χώρο και αν αποδέχονται και από την άλλη στρέφεσθε κατά του πλειοψηφούντος πολιτικού χώρου.
    Μήπως πρέπει να αναδιατυπώσετε το κείμενο σας και να διαγράψετε τις εγκληματολογικές σας απόψεις ;
    Όχι τίποτα άλλο , αλλά εγώ, για μη μας ξανάρθει στρατοκίνητη χούντα , που εσείς λόγω ηλικίας δεν ζήσατε, υπερασπίζομαι την πολιτική και τους πολιτικούς συνολικά.



    ΤΑΚΗΣ Ι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.