HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μελέτη για τις κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων

Στην εκπόνηση μελέτης όπου με σαφήνεια θα περιγράφονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος κατολισθήσεων ...

Στην εκπόνηση μελέτης όπου με σαφήνεια θα περιγράφονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος κατολισθήσεων στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ύστερα από εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα. Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μαζί με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Νίκο Αγγελόπουλο προέβησαν σε αυτοψία στο σημείο των κατολισθήσεων. Το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξόπουλος, είναι χρόνιο καθώς στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνή η εμφάνιση κατολισθήσεων με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και να υπάρχουν κίνδυνοι για τους οδηγούς. Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, με βάση και τις κατευθύνσεις της μελέτης, θα προχωρήσει το συντομότερο σε παρεμβάσεις για την οριστική λύση του προβλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.