HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα επιδοτούμενα δρομολόγια και ο Οδοντωτός

Στην υπογραφή των συμβάσεων για την επιχορήγηση υπό το καθεστώς Υποχρέωσης Δημόσιας Υπηρεσίας οκτώ σιδηροδρομικών γραμμών θα προχωρήσει έως ...

Στην υπογραφή των συμβάσεων για την επιχορήγηση υπό το καθεστώς Υποχρέωσης Δημόσιας Υπηρεσίας οκτώ σιδηροδρομικών γραμμών θα προχωρήσει έως τις 15 Μαρτίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης δεν θα ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση έως το 2013, ενώ τα δρομολόγια που θα επιδοτούνται θα επανεξετάζονται ανά εξάμηνο.
Τη μερίδα του λέοντος στις επιδοτήσεις, η οποία αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, θα λάβει ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος της Αθήνας, ενώ αντίστοιχη επιδότηση θα πάρει και η γραμμή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη-Δίκαια, η οποία έχει ετήσια έσοδα μόλις 1 εκατομμύριο ευρώ. Με περίπου 7 εκατομμύρια θα επιδοτηθεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ενώ χαμηλότερα ποσά επιδοτήσεων θα εγκριθούν για τα δρομολόγια Εδεσσα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα-Καλαμπάκα, Θεσσαλονίκη-Καλαμπάκα, Αθήνα-Βόλος και Διακοπτό-Καλάβρυτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.