HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ομιλητής στη Διακίδειο ο συγγραφέας Ν. Σακελλαρόπουλος

Στις 16 Μαρτίου και ώρα 7μμ στην αίθουσα της Διακιδείου (Κανάρη 58)στην Πάτρα, θα μιλήσει ο συμπατριώτης μας συγγραφέας και επίτιμος πρόεδρο...

Στις 16 Μαρτίου και ώρα 7μμ στην αίθουσα της Διακιδείου (Κανάρη 58)στην Πάτρα, θα μιλήσει ο συμπατριώτης μας συγγραφέας και επίτιμος πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Νίκος Σακελλαρόπουλος για τα ιστορικά γεγονότα στο Ιάσιο-Γαλάτσι-Δραγατσανι- Σκουλένι-Μονή Σέκου. Στην ομιλία του Θα παρουσιάσει ιστορικά στοιχεία και πρόσθετες προσεγγίσεις σε άγνωστες πτυχές της Ελληνικής επανάστασης.
Ο Νίκος Κ. Σακελλαρόπουλος ασχολείται πολλά χρόνια με τη συγγραφή βιβλίων και κειμένων. Έχει γράψει αρκετά άρθρα πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού, ανθρωπιστικού και ιστορικού περιεχομένου, τα οποία έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα όπως: το περιοδικό Οικονομικός Ταχυδρόμος, τις εφημερίδες Μεσημβρινή, Ελευθεροτυπία, Πελοπόννησος (Πατρών) και άλλες. Παλαιότερα υπήρξε εκδότης του πνευματικού - εγκυκλοπαιδικού περιοδικού "ΡΗΜΑ". Το τελευταίο του βιβλίο «ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΜΠΑ- Η ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΛΗΣΤΕΊΑ», εκδόσεις «Βεργίνα», αναδείχθηκε μεταξύ των 15 καλυτέρων από τις 280 Λέσχες Ανάγνωσης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, για το έτος 2010.

Πάνω απ όλα όμως είναι μάχιμος Καλαβρυτινός αναδεικνύοντας τον τόπο, την ιστορία και την παράδοσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.