HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεκαπενθήμερο με επίκεντρο τα Καλάβρυτα

Κοσμοσυρροή αναμένεται και αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την ορεινή Αχαΐα αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές συνδυάζοντας τις καιρικές συνθήκες...

Κοσμοσυρροή αναμένεται και αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την ορεινή Αχαΐα αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές συνδυάζοντας τις καιρικές συνθήκες με το πανέμορφο και σε πολλά σημεία κατάλευκο τοπίο. Οι δρόμοι όλοι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και η θερμοκρασία σε συνεχή άνοδο.
Το χιονοδρομικό σε πλήρη λειτουργία μετά και από την άμεση αποκατάσταση μικροπροβλήματος στην Στύγα και με άριστη ποιότητα χιονιού - πληροφορίες στο www.kalavrita-ski.gr/

Να σημειώσουμε πως το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι των Καλαβρύτων με πλούσιες εκδηλώσεις, θρησκευτικές (17 Μαρτίου εορτή του πολιούχου Καλαβρύτων Αγίου Αλεξίου) και εθνικές για την επέτειο της επανάστασης του 1821 στις 21, 23 και 25 Μαρτίου.

Για όσους επιλέξουν τον οδοντωτό, καλό θα είναι να κάνουν κρατήσεις έγκαιρα- πληροφορίες στο www.odontotos.com

Τόσο η πόλη των Καλαβρύτων όσο και πολλά από τα χωριά μας διαθέτουν καταλύματα που μπορούν να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για μια όμορφη και αξέχαστη διαμονή, ταβέρνες για πλούσιο γεύμα και αγορά γεμάτη με αγνά και παραδοσιακά προϊόντα και φυσικά τοπία και μνημεία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.