HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την Εγκατάλειψη των Αγροτών και την Επίσκεψη Σκανδαλίδη

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής , με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη σ...


Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής , με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη στην Αχαΐα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Ο αγροτικός κόσμος πλέον έχει τη δυνατότητα να κρίνει και να συγκρίνει. Μπορεί να θυμηθεί πως αντιμετωπίστηκαν τα αγροτικά προβλήματα από την κυβέρνηση της ΝΔ και ποια είναι η αντιμετώπιση που τυγχάνει σήμερα. Ενώ ο ΕΛΓΑ ήταν εργαλείο πραγματικά στήριξης και αρωγής του αγροτικού κόσμου, σήμερα -με το νόμο που έφερε το ΠΑΣΟΚ- αποδυναμώνεται. Τότε ο κ. Παπανδρέου και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλεγαν για τις ενισχύσεις στους αγρότες ότι “…είναι ψίχουλα τα 500 εκατ. ευρώ, δώστε τουλάχιστον 1 δις”. Σήμερα -λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, της αύξησης στο αγροτικό ρεύμα και των μεγάλων αυξήσεων στα καύσιμα- το κόστος παραγωγής έχει εκτιναχθεί. Ταυτόχρονα αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών και μειώνονται οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ προς τους παραγωγούς. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αδιέξοδη και βυθίζει καθημερινά στην απόγνωση τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας, αλλά και της χώρας ολόκληρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.