HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις 18 Μαΐου στην Πάτρα η συγκέντρωση των αγροτοκτηνοτρόφων από την ΠΑΣΥ

Συνεδρίασε στην Λάρισα, το Σάββατο 7 Μαΐου η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ, κάνοντας εκτίμηση της δράσης της ως τώρα και προγραμμάτισε τη ...

Συνεδρίασε στην Λάρισα, το Σάββατο 7 Μαΐου η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ, κάνοντας εκτίμηση της δράσης της ως τώρα και προγραμμάτισε τη δραστηριότητα της για το επόμενο διάστημα. Κήρυξε την Τετάρτη 18 Μάη ημέρα πανελλαδικής δράσης, ενάντια στην φοροεισπρακτική πολιτική του ΕΛΓΑ και καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε μαζικές κινητοποιήσεις.
Στην Αχαΐα η συγκέντρωση ορίστηκε στις18 Μάη, έξω από το κτίριο του ΕΛΓΑ στην στις 7:00 το πρωί με αιτήματα: 
-Να παγώσουν οι διαδικασίες για το χαράτσι του ΕΛΓΑ και ο εκβιασμός για υπογραφή των απαράδεκτων δηλώσεων που ζητείται με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ.
-Να μην ισχύσει ο νόμος-έκτρωμα που χαρατσώνει τους αγρότες αποκλείοντας τους από την αποζημίωση ή δίνοντας κάποια ψίχουλα.
-Για φέτος να ισχύσει μεταβατικό στάδιο, που το ύψος της ασφαλιστικής εισφοράς να ανέρχεται στα περσινά επίπεδα.
-ΕΛΓΑ κρατικός φορέας, με επαρκή κρατική χρηματοδότηση, και να αποζημιώνει στο 100% τις ζημιές από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.