HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμβολικός αποκλεισμός του Οδοντωτού από κτηνοτρόφους

Από το πρωί σήμερα (15 Μαϊού) οι συρμοί του οδοντωτού , διακόπτονται στην θέση Νιάματα από κτηνοτρόφους της περιοχής που διαμαρτύρονται για ...

Από το πρωί σήμερα (15 Μαϊού) οι συρμοί του οδοντωτού , διακόπτονται στην θέση Νιάματα από κτηνοτρόφους της περιοχής που διαμαρτύρονται για το ΝΑΤURA.
Να σημειώσουμε οτι ο αποκλεισμός έχει συμβολικό χαρακτήρα και οι συγκεντρωμένοι διακόπτουν τα δρομολόγια για λίγα λεπτά, κάθε διερχόμενο και ενημερώνουν τους επιβάτες για τα προβλήματα που τους δημιουργεί το NATURA 2000 με το χαρακτηρισμός της περιοχής τους ως Εθνικό Πάρκο.
Στο σημείο βρίσκετε αστυνομική δύναμη και δικαστικός λειτουργός ενώ παρόν στην συγκέντρωση είναι ο βουλευτής Αχαΐας του Κ.Κ.Ε. κ Καραθανασόπουλος.

1 σχόλιο

  1. Θα παρακαλούσα τον βουλευτή το κόματος της εργατιάς και της αγροτιάς κ. Καραθανασόπουλο , να μας εξηγήσει τι σημαίνει ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ .
    Με αλλα λόγια , με ποιούς τα βάζει ο κ. Καραθανασόπουλος ;
    Μήπως θα ήταν καλύτερο να κάνει συμβολική εκχώρηση της αποζημιώσεως του στην φτωχολογιά , έτσι για να πιάσουν τόπο οι συμβολισμοί του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.