HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Κέντρο Υγείας μετατρέπεται το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Τρία νοσοκομεία αλλάζουν χρήση και μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας. Μεταξύ αυτών και το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, το μοναδικό σε όλη την επαρχία...

Τρία νοσοκομεία αλλάζουν χρήση και μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας. Μεταξύ αυτών και το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, το μοναδικό σε όλη την επαρχία γεγονός που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τοπικούς φορείς και κατοίκους όλου του Δήμου.
Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΕΣΥ, το οποίο παρουσίασε ο καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο υγειονομικός χάρτης της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας περιλαμβάνει επτά νοσοκομεία λιγότερα. Τρία νοσοκομεία αλλάζουν χρήσεις και μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας. Πρόκειται για τα νοσοκομεία Καλαβρύτων, Ληξουρίου και Κρεστένων. Το νοσοκομείο Ναυπλίου γίνεται νοσοκομείο χρόνιων παθήσεων, όπως και το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Άγιος Λουκάς (Πάτρα)και καταργούνται δύο νοσοκομεία, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Καραμανδάνειο στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.