HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νατάσα Ράγιου: φάρος ελπίδας άναψε στο Ζάππειο

Στη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική συγκυρία που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και μέσα στο κλίμα αγανάκτησης, οργής και δυσπιστίας πρ...

Στη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική συγκυρία που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και μέσα στο κλίμα αγανάκτησης, οργής και δυσπιστίας προς το πολιτικό σύστημα, ένας φάρος ελπίδας άναψε στο Ζάππειο και οι πολίτες ατενίζουν πάλι με ελπίδα το μέλλον.
Η σοβαρή, μεστή , με περιεχόμενο και συγκεκριμένες προτάσεις, παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, μακριά από την κομματική λογική του εμπορίου ψεύτικων ελπίδων, δείχνει το δρόμο της αισιοδοξίας και της επιστροφής στην ουσία της πολιτικής.
Χωρίς κομματικές φανφάρες, ο Αντώνης Σαμαράς, μίλησε στην καρδιά του κόσμου με κουβέντες ξεκάθαρες και πρακτικές, με ολοκληρωμένες προτάσεις για την αγορά και την καθημερινότητα. Πρότεινε μέτρα απλά, ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα.
Ζούμε στην εποχή του συγκεκριμένου και η ανάγκη για το αυτονόητο είναι πλέον επιτακτική. Οι «Μεσσίες» και οι «μπαλκονάτες» εξαγγελίες τέλειωσαν οριστικά.
Η εκδήλωση της Δευτέρας στον ΑΣΤΕΡΑ για τα εργασιακά δικαιώματα, παρουσία του Γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέντζου και της Γραμματέως Γυναικείων Θεμάτων Κατερίνας Παπακώστα, είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας μετά το Ζάππειο 2, με επίκεντρο την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα , και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.