HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στην εκδήλωση για τα εργασιακά δικαιώματα στην Πάτρα

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος μετά από πρόσκληση που απεδέχθη, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα χαιρετίσει...

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος μετά από πρόσκληση που απεδέχθη, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, την προσεχή Δευτέρα στις 8μ.μ., με θέμα «Μάθε τα εργασιακά σου δικαιώματα» και κεντρική ομιλήτρια την κυρία Κατερίνα Παπακώστα.
Επίσης , στο πλαίσιο της εκδήλωσης , η Γραμματεία Γυναικών τιμά την Ελληνίδα Γυναίκα, στα πρόσωπα επτά γυναικών από την Αχαΐα, που μέσα από την πορεία τους και με ξεχωριστό τρόπο η κάθε μια, έχουν τιμήσει το φύλο τους.
Όλη την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η αν. τομεάρχης γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και π.βουλευτής Αχαΐας, Νατάσα Ράγιου η οποία θα είναι και εκ των ομιλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.