HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων

Συνεδρίασε στο Δημοτικό Κατάστημα Καλαβρύτων το Δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 24 Μαίου 2011 με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα θέματα που...

Συνεδρίασε στο Δημοτικό Κατάστημα Καλαβρύτων το Δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 24 Μαίου 2011 με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

1. Περί της συνέχισης – διατήρησης της λειτουργίας και περί μη κατάργησης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων (σχετικές είναι η από 16-5-2011 αίτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και η από 17-05-2011 αίτηση δημοτών μας).

2. Περί των από 4-5-2011 και 18-05-2011 αιτήσεων του δημοτικού συμβούλου κ. Θεοφάνη Παπαγεωργίου για τη στέγαση υπηρεσιών στα υπάρχοντα δημόσια κτίρια του Δήμου μας.

3. Περί ενημέρωσης για τα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα που προκηρύχθηκαν και συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

4. Περί διάθεσης στις Σχολικές Επιτροπές των -4- Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας, της πίστωσης του ποσού των 62.865,13 € από την κατανομή των ΚΑΠ έτους 2011 του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ&Η.Δ., για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου, που έγινε αποδοχή με την υπ’ αριθ. 76/18-03-2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Περί αποδοχής πίστωσης ποσού 62.865,13 € από κατανομή των ΚΑΠ έτους 2011 (2η δόση) του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ&Η.Δ., για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.

6. Περί παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Λιβαρτζίου, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων στο Σύλλογο Λιβαρτζίου.

7. Περί αιτήματος του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας «Η Αγία Τριάς» για έγκριση δημιουργίας ιστοσελίδας του Συλλόγου με τίτλο ‘LIVARZI. GR’ .

8. Περί παραχώρησης τμήματος της Κεντρικής Πλατείας των Καλαβρύτων στο ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στις 25-05-2011.

9. Περί καθορισμού του αριθμού (μέχρι πέντε -5- άτομα) και των ειδικοτήτων απασχόλησης, προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως οκτώ -8- μηνών), για την πρόσληψή του στις υπηρεσίες του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

10. Περί διατύπωσης γνώμης επί της ένστασης της αναδόχου εταιρείας «ΑΝΟΔΟΣ ΑΤΕ» του έργου: «Αποπεράτωση Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων».

11. Περί έγκρισης Γνώμης του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (πρώην ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Διάνοιξη δημοτικού δρόμου στη θέση {Δυτική Απανάκρη Τ.Δ Λιβαρτζίου} του Δήμου Καλαβρύτων Δ.Ε Αροανίας.

12. Περί έγκρισης Γνώμης του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (πρώην ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Οδοποιία προς νεκροταφείο Δ.Δ Φλάμπουρα» του Δήμου Καλαβρύτων Δ.Ε Καλαβρύτων.

13. Περί έγκρισης γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανακατασκευή αντιστήριξης Γυμνασίου-Λυκείου Καλαβρύτων» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

14. Περί έγκρισης γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση κεντρικής οδού Δ.Δ. Κέρτεζης» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

15. Περί έγκρισης γνώμης ΤΥΔΚ Ν. Αχαΐας για παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Εξωτερικά Δίκτυα ΄υδρευσης Δ.Δ Καλαβρύτων – Σκεπαστού (Β΄ Φάση – 1η Σ.Σ)».

16. Περί έγκρισης γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Διάνοιξη δημοτικού δρόμου από Αρβανιτέικο ρέμα μέχρι εκκλησία Αγ. Νικολάου Τ.Δ. Λεχουρίου» της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

17. Περί έγκρισης γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης επί δημοτικών δρόμων στο Τ.Δ. Σειρών (κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης από θέση Φωτέικα έως θέση Κεφαλόβρυσο)» της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

18. Περί έγκρισης γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία κεντρικού δρόμου έως πλατεία Τ.Δ. Καμενιάνων» της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

19. Περί έγκρισης γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Διαρρύθμιση αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για μαθητική βιβλιοθήκη» της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας.

20. Περί γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Δ. Πατρέων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή ποδηλατόδρομου του Δήμου Κλειτορίας» της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας.

21. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π του έργου: «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση Πάνω Αλώνια Δ.Δ Κερτέζης» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

22. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Βελτίωση ύδρευσης Δ.Δ. Κάτω Βλασίας (Α’ φάση)» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

23. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε Αρχικής Σύμβασης Εργασιών του έργου: «Αντικατάσταση-Επέκταση Δικτύου ΄Υδρευσης Τ.Δ Κερτέζης» του Δήμου Καλαβρύτων.

24. Περί έγκρισης του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) αρχικής σύμβασης και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Ανακατασκευή τοιχίου αντιστήριξης Γυμνασίου-Λυκείου Καλαβρύτων» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

25. Περί έγκρισης του 5ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε) της Αρχικής Σύμβασης, του 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε) της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης, του 5ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών και της σύναψης της 2ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Καλαβρύτων» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

26. Περί έγκρισης 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου : «Μελέτη και κατασκευή κτιρίου πολλαπλών χρήσεων όπου θα στεγαστούν οι υπηρεσίες του Δήμου Αροανίας» {και τροποποίηση προϋπολογισμού για την κάλυψη δαπάνης ποσού 95.256,66 € που προέκυψε λόγω αναθεώρησης}.

27. Περί έγκρισης του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε) του έργου «Διάνοιξη δημοτικού δρόμου από Αρβανιτέικο ρέμα μέχρι εκκλησία Αγ. Νικολάου Τ.Δ. Λεχουρίου» της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

28. Περί έγκρισης του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε) του έργου «Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδοποιίας α) προς Προφήτη Ηλία Τ.Δ. Σειρών και β) προς Μαυροχόρτι Τ.Δ. Ανάστασης» της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

29. Περί έγκρισης του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Οδοποιία Δήμου Παϊων» της Δημοτικής Ενότητας Παϊων.

30. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή στραγγιστηρίου Τ.Δ. Σιγουνίου» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

31. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποπεράτωση Εσωτερικού Δικτύου ΄Υδρευσης Τοπικής Κοινότητας Κερπινής» της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

32. Περί αποδοχής και παραλαβής της στατικής μελέτης με τίτλο «Βελτίωση και ολοκλήρωση του υπάρχοντος τοιχίου αντιστήριξης οικισμού Μισοχωρίου με σύγκλιση με το πρανές και εργασίες προστασίας του δημοτικού μονοπατιού κατάντι της οικίας Παναγιώτη Κουλουρά» της Τοπικής Κοινότητας Λιβαρτζίου της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

33. Περί έγκρισης αναγκαιότητας της προμήθειας: «Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού (Η/Υ)».

34. Περί έγκρισης αναγκαιότητας της προμήθειας: «Προμήθεια εξοπλισμού τηλεφωνικού κέντρου ALCATEL, για το δημοτικό κτίριο της Τοπικής Κοινότητας Ψωφίδας Δημοτικής Ενότητας Αροανίας».

35. Περί λογιστικής τακτοποίησης ΔΕΗ έτους 2010, πρώην Δήμου Καλαβρύτων και νυν Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

36. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011 και του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011, για την ενίσχυση των εγγεγραμμένων πιστώσεων έργων σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

1 σχόλιο

  1. Γνωρίζετα αν μπορούμε να ενημερωθούμε on line για τις αποφάσεις στα επιμέρους θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναφέρετε παραπάνω; Πιο συγκεκριμένα για τα Α/Α 6, 7 και 11.
    Κακαβάς Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.