HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση των "αγανακτισμένων πολιτών" Καλαβρύτων

Οι  "αγανακτισμένοι πολίτες" Καλαβρύτων εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση καλώντας τους κατοίκους των Καλαβρύτων και όχι μόνο σ...

Οι  "αγανακτισμένοι πολίτες" Καλαβρύτων εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση καλώντας τους κατοίκους των Καλαβρύτων και όχι μόνο σε ειρηνική διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την ημέρα της παρουσίας του Γ.Παπανδρέου στα Καλάβρυτα (Κυριακή 29 Μαΐου) 
Δεν είμαστε πράσινοι, κόκκινοι η μπλε…. ……
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Καλαβρυτινοί πολίτες που συναντιόμαστε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου 2011 στην πλατεία των Καλαβρύτων για …… να ενωθούμε να διαμαρτυρηθούμε να αντισταθούμε και να φωνάξουμε:
ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ" ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ:
ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

7 σχόλια

  1. Η πολιτική πρέπει να εκφράζεται με την λογική . Το συναίσθημα ( αγανάκτηση κλπ ) είναι πάθος που μετριέται με την ένταση και όχι με την λογική . Και θέλω να θυμίσω , ότι αυτό το ξεχυλισμένο πάθος κάποιων " αγανακτησμένων πολιτών " της Θεσσαλονίκης που εκφράζονταν απο την οργάνωση " ΚΑΡΦΙΤΣΑ " , δολοφόνησε τον Γρηγόρη Λαμπράκη . Λοιπόν, ψυχραιμία παιδιά .
    Με φιλικούς χαιρετισμούς

    ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον το δικο σας βιοτικο επιπεδο κυριε χριστοδουλου ειναι πολυ πιο πανω απο το δικο μας, των αγανακτισμενων πολιτων. ισως για αυτο να σας ακουγονται τοσο απομακρα αυτα . δεν πειραζει εξαλλου οι επαναστασεις δεν εγιναν ποτε απο βολεμενους τους οποιους εσεις αντιπροσωπευετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένω με αγωνία να δω ποιοι είναι οι "αγανακτισμένοι" στα Καλάβρυτα. Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε ολοι ποιος είναι κόκκινος μπλέ πράσινος ή οτι αλλο.

    Είμαι σίγουρος οτι θα είναι εισαγωγής και αυτοί και από συγκεκριμένο κομματικό μαντρί!

    Ενα είναι σίγουρο η βλακεία είναι ανίκητη

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική υπάρχει για να υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών. Στην περίπτωση όμως που οι εκφραστές της επιζητούν προσωπικά οφέλη και αδιαφορούν για την ευημερία του πληθυσμού, η λογική εξέλιξη δεν θα μπορούσε να μην περιέχει έκρηξη συναισθημάτων. Πως θα γινόταν άλλωστε, την στιγμή που καθημερινά, τα δικαιώματα των πολιτών καταστρατηγούνται και αγώνες για καλύτερο μέλλον διαγράφονται με την σύναψη μιας συνθήκης. Είναι αδύνατον, οι πολίτες, να δεχτούν ότι η ζωή τους πρέπει να δυσκολέψει προκειμένου να καλυφθούν οι επιπτώσεις της φιλοδοξίας των ανθρώπων που "μάχονται" για τα συμφέροντα της χώρας. Οι άνθρώποι είναι όντα με έντονο συναισθηματικό κόσμο και σε περιπτώσεις πίεσης, όπως αυτή που ασκείται λόγω κακών πολιτικών αποφάσεων, η μόνη λογική αντίδραση ειναι η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΠ,το πρόβλημα στα Καλάβρυτα είναι ότι ακόμα αυτοπροσδιορίζεστε με χρωματικούς προσδιορισμούς του πράσινου,του μπλε και του κόκκινου...συνεχίστε να ψηφίζετε όπως ψηφίζετε στα Καλάβρυτα(προτάσσοντας το ρουσφετάκι πάνω από το καλό του τόπου) και όχι το νοσοκομείο θα σας κλείσουν αλλά σε λίγο και το σχολείο...φιλικά από έναν αγανακτισμένο αλλά σκεπτόμενο πολίτη!
    Έφη Σπυροπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ .. ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Να τον υποδεχθουε οπως του αρμοζει. ετσι οπως υποδεχονται τα ματ τους διαδηλωτες και τους κατοικους της Κερατεας. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Να τους δωσουμε την απαντηση που του αξιζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
    Απόσπασμα :

    Εάν τύχαινε να βρεθώ στην περιοχή θα φώναζα σίγουρα τα παρακάτω συνθήματα :

    1. ΝΤΡΟΠΗ

    2. ΕΞΩ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

    3. ΕΩΣ ΕΔΩ -ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ -ΤΩΡΑ- Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

    Και θα κρατούσα τρία πανό που θα έγραφαν :

    1. ¨ΝΤΡΟΠΗ 67 ΧΡΟΝΙΑ - ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ¨

    2. ¨ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ - ΟΧΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ¨ !

    3. ¨Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ¨

    Σχεδόν ...70 ΧΡΟΝΙΑ - ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ !
    1940 - 2011 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΛΑΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ -ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ !

    -Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος , δημοσιογράφος - πολιτικός επιστήμονας.

    Ερευνητής από το 1987 της ιστορίας των συνεπειών της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και υπερασπιστής με σειρά δεκάδων δημοσιεύσεων και εμφανίσεων στα Μ.Μ.Ε. της Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων ( προς το Δημόσιο ) και Αποζημιώσεων ( προς τους Πολίτες ) , όπως και της επιστροφής των ¨Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδος προς το Γ΄Ράιχ .

    http://distomo.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html

    http://gregordergrieche.blogspot.com/

    http://istrilatis.blogspot.com/2011/05/k.html

    http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=198793#198793

    http://www.antinews.gr/2011/05/28/103241/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.