HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Η πολιτική κίνηση Συνασπισμού Καλαβρύτων, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων σε Κέντρο Υγείας. Η ανακοί...

Η πολιτική κίνηση Συνασπισμού Καλαβρύτων, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων σε Κέντρο Υγείας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η πολιτική κίνηση Συνασπισμού Καλαβρύτων εκφράζει την αγανάκτηση της για την αναγγελθείσα υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων σε κέντρο υγείας .
Αποτελεί πράξη εσχάτης απαξίωσης για τους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων που και χιλιομετρικά αλλά και λόγω της δύσβατης και ορεινής περιοχής που ζουν θα είναι καταδικασμένοι πια να αργοσβήνουν μαζί με τον τόπο τους. Είναι πράξη κοινωνικής αναλγησίας και περιφρόνησης σε ένα τόπο που προσπαθεί να ζήσει με τις τόσες υπηρεσίες που προσφέρει σε τομείς της ανάπτυξης. Καλούμε την Δημοτική αρχή που δυστυχώς στέκεται σαν απλός παρατηρητής στην επιχειρούμενη εγκληματική πράξη της κυβέρνησης να συνεδριάσει με μοναδικό θέμα αυτό και σε κινητοποίηση που θα καλέσει φορείς και κατοίκους να απαιτήσει στο να μην κλήση το Νοσοκομείο Καλαβρύτων . Να καλέσει όλες τις Δημοτικές παρατάξεις αλλά και όλους τους πολίτες σε άμεση αντίδραση σε αυτή την ανερυθρίαστη πράξη της κυβέρνησης του μνημονίου και τις τρόικας .
ΌΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.