HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Βιοποικιλότητα του Εθνικού Πάρκου Χελμού - Βουραϊκού

Σεμινάριο διοργανώθηκε από τα ΚΠΕ Ακράτας και Κλειτορίας , από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Κυριακή 8 Μαΐου στα ΚΠΕ Κλειτορίας και Ακρά...

Σεμινάριο διοργανώθηκε από τα ΚΠΕ Ακράτας και Κλειτορίας, από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Κυριακή 8 Μαΐου στα ΚΠΕ Κλειτορίας και Ακράτας, για 54 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βουραϊκού για να επιμορφώσει και να ευαισθητοποιήσει με βιωματικό τρόπο τους εκπαιδευτικούς για τη σημασία της βιοποικιλότητας και την ανάγκη προστασίας προστατευόμενων περιοχών, καθώς και να τους φέρει σε επαφή με τα προβλήματα και τις δυνατότητες διαχείρισης αυτών των περιοχών.
 Η θεματική του σεμιναρίου ήταν «Βιοποικιλότητα στις Προστατευόμενες Περιοχές - Διαχείριση και Προστασία - Το παράδειγμα του Εθνικού Πάρκου Χελμού - Βουραϊκού» Τη σπουδαιότητα της Βιοποικιλότητας, την Οικολογική Αξία του Χελμού και του Βουραϊκού, ανέπτυξε στην έναρξη του σεμιναρίου ο κ. Ιατρού Γρηγόρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρος τμήματος Βιολογίας και Πρόεδρος Φορέας διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού. Επίσης μεταξύ των ομιλητών και κ. Τηνιακός Λεονάρδος Δρ. Γεωλόγος, Δ/ντης Υδάτων Δυτ. Ελλάδας ανέπτυξε προτάσεις για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης για την Αειφορική Διαχείριση του Νερού στο Νομό Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.