HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble στην Πλατανιώτισσα Καλαβρύτων

H Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλετιστών (Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.) διοργανώνει τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble στο χωριό Πλατ...

H Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλετιστών (Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.) διοργανώνει τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble στο χωριό Πλατανιώτισσα του Δήμου Καλαβρύτων, στις 22 Μαΐου. Η Πλατανιώτισσα είναι ένα χωριό κτισμένο στις όχθες του ποταμού Κεραυνίτη. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από πλατάνια και καρυδιές σε υψόμετρο 850μ. Απέχει από το Αίγιο 22χιλ. μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή.
Η ημέρα περιλαμβάνει δυο αγώνες, έναν με μοτοσικλέτες όλων των κατηγοριών και χρόνο 1,30 συν 1 γύρο και ένα αγώνα με ATV - QUAD R με χρόνο 30 λεπτά συν 1 γύρο. Η διαδρομή του αγώνα είναι σχεδιασμένη στις πλαγιές των λόφων που περιβάλουν το χωριό, με κομμάτια enduro ανηφορικά και κατηφορικά αλλά και γρήγορα κομμάτια, με πλάτος σε όλη την διαδρομή για προσπεράσεις, μήκους 4.000m. Τα πιτς και η εκκίνηση είναι διπλά στο ιερό προσκύνημα της Πανάγιας της Πλατανιώτισσας και πιο δίπλα πάνω στο ποτάμι υπάρχουν δύο ταβέρνες για καφέ και φαγητό. Ο τεχνικός έλεγχος ξεκινά της 9:00 πμ και στις 11:15 π.μ. ο γύρος αναγνώρισης. Η εκκίνηση για τις μοτοσικλέτες είναι στις 11:30 π.μ. Ο γύρος αναγνώρισης για τα ATV – QUAD R είναι στις 13:30 μ.μ. και η εκκίνηση στις 13:45 μ.μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.