HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα μοναδικό Video ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστρια την γιαγιά του Καναδού εκπρ.τύπου Δημήτρη Σούδα

Όπως αποκάλυψε πρώτο το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο λόγος της επίσκεψης του Καναδού προθυπουργού Stephen Harper είναι στα πλαίσια επισκέψεων σε τόπους...

Όπως αποκάλυψε πρώτο το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο λόγος της επίσκεψης του Καναδού προθυπουργού Stephen Harper είναι στα πλαίσια επισκέψεων σε τόπους θυσίας ηρώων σε κάθε χώρα που επισκέφθεται. και η  επιλογή των Καλαβρύτων είναι προϊόν του συμπατριώτη μας Δημήτρη Σούδα, εκπρόσωπου τύπου της Καναδικής κυβέρνησης και το δεξί χέρι του Καναδού Πρωθυπουργού. Η επίσκεψη αυτή είναι άκρως τιμητική για τα Καλάβρυτα με διεθνή προβολή και διαφήμιση του τόπου μας με την εικόνα του φυσικού κάλους αλλά και της Ιστορίας μας να μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο από διεθνή τηλεοπτικά μέσα.
Ο Καναδός πρωθυπουργός θα συνοδεύετε από τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος δεν έρχεται στα Καλάβρυτα για κανέναν άλλο λόγο πλην της εθιμοτυπίας.
Θα είναι τραγικό λάθος από μέρους μας να μην φανούμε αντάξιοι της φήμης μας ως φιλόξενος τόπος και προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε για την γενικότερη κατάσταση της χώρας μας και να αμαυρώσουμε μια τιμητική για μας επίσκεψη.
Υπάρχουν μέρες και τρόποι αντίδρασης αλλά όχι την δεδομένη στιγμή. Ας φορέσουμε τα καλά μας και ας τιμήσουμε και μεις τους ήρωες μας μαζί με τον υψηλό επισκέπτη μας με περηφάνια και λεβεντιά όπως αρμόζει σε κάθε Καλαβρυτινό.......

Δείτε τώρα ένα συγκλονιστικό Video ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα από την Ελληνίδα Alethea Avramis που ζει στο Λος Άντζελες και που παίχτηκε σε όλη την Αμερική!!!! 

Η πρωταγωνίστρια του ντοκυμαντέρ είναι η κυρα Βάγια γιαγιά του Δημήτρη Σούδα στον οποίο το αφιερώνουμε και τον ευχαριστούμε 


πατήστε στο Link και μόλις ανοίξει το μενού στο κάτω μέρος πατήστε film
http://www.thelastwidow.com/lastwidow.html


για τα γυρίσματα εκτός των άλλων βοήθησαν η Ελένη και ο Αλέξης Λεχουρίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.