HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ζήσε στα όρια" το σύνθημα της 2ης συνάντησης εναλλακτικής κίνησης 11-13 Ιουνίου στα Καλάβρυτα

Ζήστε στα όρια…!!! είναι το σύνθημα της 2ης συνάντησης εναλλακτικής κίνησης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Νεότητας “ΤΟ ΟΡΑΜΑ” στα Καλά...

Ζήστε στα όρια…!!! είναι το σύνθημα της 2ης συνάντησης εναλλακτικής κίνησης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Νεότητας “ΤΟ ΟΡΑΜΑ” στα Καλάβρυτα από 11 έως 13 Ιουνίου.

Παιχνίδια μέ άλογα , παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού στο βουνό, πεζοπορικές διαδρομές και το βράδυ με καλή μουσική σε ρυθμούς ροκ,έντεχνου, τζαζ απο το συγκρότημα που θα παίξει είδικα γιά ολους εμάς.

Ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο δραστηριότητες και περιπέτεια. Κάθε παρέα αποτελεί μια ομάδα που θα λάβει μέρος στα συναγωνιστικά παιχνίδια περιπέτειας.

Στο Πακέτο περιλαμβάνονται:
* Δυο διανυκτερεύσεις σε ξενώνες των οκτώ ατόμων.
* Πλήρης διατροφή.
* Δραστηριότητες: μάθημα ιππασίας, περιήγηση
στην ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, πεζοπορικές διαδρομές, παιχνίδια
(κρυμμένου θησαυρού)
* Live μουσική σε ρυθμούς ροκ ,έντεχνου τζαζ.
(Να ενημερώσουμε τους λάτρεις της ιππασίας οτι μπορούν να έρθουν με τα αλογά τους, αρκεί να δένονται.)

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο της κατασκήνωσης αυθημερόν και να παρακολουθήσετε, τις επιδείξεις γυμνιππευτικής από την ομάδα του Κου Παντελή Παπαχριστόπουλου, όπως επίσης και να συμμετάσχετε στο μονοήμερο πρόγραμμα της Κυριακής, αλλά και να γευματίσετε στον χώρο της κατασκήνωσης.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ 4 SEASONS OUTDOOR ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ.
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή
ΠΑΡΕΕΣ ΦΙΛΩΝ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ &  ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 6936712829 & 6945776321 Mail:info@4seasons-outdoor.gr

Να σημειώσουμε πως το «ΤΟ ΟΡΑΜΑ», βρίσκεται στα Καλάβρυτα, κοντά στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Η απόσταση από την Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων είναι περίπου 4 χιλιόμετρα.

Το φυσικό περιβάλλον, η θέα του Καλαβρυτινού κάμπου και των ορεινών όγκων του Ερύμανθου συντελεί στην πλεονεκτική θέση του Εκκλησιαστικού Κέντρου Νεότητος. Από την άλλη πλευρά οι καταπληκτικές παραδοσιακές κατασκευές των ανακαινισμένων και νεοκατασκευασθέντων κτιρίων σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάζουν και κερδίζουν τις εντυπώσεις του επισκέπτη.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.