HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

24 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων με 28 θέματα

Με 28 θέματα συνεδριάζει Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων  στο Δημοτικό Κατάστημα την 24η του μηνός Ιουνίου του έτους 2011 ημέρα Πα...

Με 28 θέματα συνεδριάζει Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων  στο Δημοτικό Κατάστημα την 24η του μηνός Ιουνίου του έτους 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00΄. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι :

1. Περί των από 10-06-2011 αιτήσεων του επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, κ. Βασίλη Ασπρούλια για: α) τους οδικούς άξονες που συνδέουν το Δήμο με τα μεγάλα αστικά κέντρα, β) το εσωτερικό οδικό δίκτυο και γ) τα προβλήματα αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής μας.

2. Περί λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και της πιθανής ανεπάρκειας νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

3. Περί τέλεσης του ετήσιου μνημόσυνου για τον Ηρακλή Πετιμεζά.

4. Περί των εκδηλώσεων μνήμης στις Τοπικές Κοινότητες Κορφών, Μανεσίου - Τρεχλού.

5. Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου για τη συμμετοχή τους στην Τακτική Συνέλευση της ΑΧΑΪΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε στις 29 Ιουνίου 2011.

6. Περί παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης λειτουργίας Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο Καλαβρύτων.

7. Περί αδυναμίας εκτέλεσης εργασιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων στις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας και Παίων, με προσωπικό και μέσα του Δήμου.

8. Περί αναγκαιότητας ανάθεσης υπηρεσιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων στις Δημοτικές Κλειτορίας και Παίων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτής.

9. Περί ενημέρωσης για τα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα που προκηρύχθηκαν και συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

10. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2011.

11. Περί έγκρισης των Απολογισμών των Σχολικών Επιτροπών των πρώην τεσσάρων (4) Καποδιστριακων δημων οικονομικου ετουσ 2010.

12. Περί της από 14-03-2011 Επιστολής των Δημητρίου, Νικολάου και Θεοδώρου Γεωργουλόπουλου για απομάκρυνση ειδικής πρόσβασης α.μ.ε.α (ράμπα) από δημοτικό δρόμο στην Τοπική Κοινότητα Ψωφίδας Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

13. Περί αποδοχής και παραλαβή της Στατικής Μελέτης για το έργο: “Διαπλάτυνση-βελτίωση δημοτικού δρόμου από Ι.Ν. Αναλήψεως έως Μπαρκουλέϊκα οικ. Σειρές Τ.Δ Σειρών» του Δήμου Καλαβρύτων, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

14. Περί αποδοχής και παραλαβή της Μελέτης : « Πλήρης τοπογραφική αποτύπωση» για το έργο: «Διαπλάτυνση-βελτίωση δημοτικού δρόμου από Ι.Ν. Αναλήψεως έως Μπαρκουλέϊκα οικ. Σειρές Τ.Δ Σειρών» του Δήμου Καλαβρύτων, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

15. Περί έγκρισης σύναψης και υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΥΠΕΚΑ και Δήμου Καλαβρύτωνγια τη σύνταξη Μελέτης και Ανάδειξης Μονοπατιού Τοπικής Κοινότητας Πλανητέρου Οικισμός Ελατόφυτο, στην οποία Π.Σ να παρέχεται το δικαίωμα μελέτης και εκτέλεσης του έργου ως δασοτεχνικό εντός δημόσιου δάσους.

16. Περί έγκρισης της Μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Τ.Δ Κάτω Βλασίας».

17. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΑΦΝΗΣ» του Δήμου πρώην Παίων, Δημοτικής Ενότητας Παίων.

18. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε του έργου: «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΕΥΚΟΥ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ» του Δήμου πρώην Παίων, Δημοτικής Ενότητας Παίων.

19. Περί ανάκλησης της υπ’ αριθ. 147/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

20. Περί αιτήματος επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά».

21. Περί της υπ’ αριθ. 6/2011 απόφασης του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων για μείωση των δημοτικών τελών χρήσης του δημοτικού βυτιοφόρου για την μεταφορά των αστικών λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό.

22. Περί του από 30-05-/2011 αιτήματος της ΄Ενωσης Μύλων – Υδροτριβών & Ιχθυοτρόφων Πλανητέρου Καλαβρύτων, για δωρεάν παραχώρηση δημοτικού κτιρίου πολλαπλών χρήσεων και της πλατείας αυτού στη θέση «Σγουρή» της Τοπικής Κοινότητας Πλανητέρεου, στην ΄Ενωση.

23. Περί αιτήματος του Προέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής « Ο ΄Αγιος Δημήτριος» για επανατοποθέτηση της Παιδικής Χαράς στην Κεντρική Πλατεία της Τ.Κ Κλειτορίας.

24. Περί αιτήματος Συλλόγου Απανταχού Λαγοβουνιωτών «Ο ΄Αγιος Γεώργιος» για διάθεση στο Σύλλογο, του ποσού του ενοικίου που εισπράττει ο Δήμος για λογαριασμό της Τοπικής
Κοινότητας Λαγοβουνίου από μίσθωση διαμερίσματος στην Αθήνα από δωρεά Κων/νου Λερούνη.

25. Περί εγγράφου του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου, για καταβολή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου «Η Αγία Παρασκευή», του μισθώματος που εισπράττει ο Δήμος από την εγκατάσταση του Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας στη θέση «Παναγιά», για την μετέπειτα βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στην Παναγιά από το Σύλλογο.

26. Περί του από 26-05-2011 εγγράφου του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Κούτελης για καταπάτηση κοινόχρηστου χώρου στον οικισμό.

27. Περί επανακήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου ιδιοκτησίας κληρονόμων Ελευθερίας και Γεωργίας Ευαγγελίου, εκτάσεως 2.451,84 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Τρία Πηγάδια» της Τοπικής Κοινότητας των Καλαβρύτων για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης των Καλαβρύτων ( σχετική η 186/2010 απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Καλαβρύτων).

28. Περί έγκρισης του Πρακτικού της συσταθείσας επιτροπής για την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα ΄Ανω Βλασίας, που έχει αποφασιστεί η απ’ ευθείας αγορά του για την επέκταση του Νεκροταφείου με την 153/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή του Συμβολαίου αγοράς και ορισμού Συμβολαιογράφου γι’ αυτό.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.