HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος στα τμήματα της Α.Ε.Καλαβρύτων

Ολοκληρώθηκε για την φετινή περίοδο η αγωνιστική δραστηριότητα της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και πέρα από αριθμούς νίκες η ήττες αποτέλεσε και φέτος τ...

Ολοκληρώθηκε για την φετινή περίοδο η αγωνιστική δραστηριότητα της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και πέρα από αριθμούς νίκες η ήττες αποτέλεσε και φέτος τον ζωντανό οργανισμό της άθλησης των νέων της περιοχής μας. Μια αξιόλογη προσπάθεια του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ και του προέδρου της Κωνσταντίνου Δαφαλιά που αγκαλιάζετε όλο και περισσότερο και την στηρίζουμε αμέριστα.

Αναλυτικά για τα τμήματα της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ έχουμε:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μια ακόμη νίκη εκτός έδρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα ποδόσφαιρου της Α.Ε.Καλαβρύτων εκπληρώνοντας έτσι τον αρχικό στόχο που είχαν παίκτες , προπονητές και διοίκηση με την παραμονή της ομάδας μας στην Β’ τοπική κατηγορία της Επς Αχαΐας. Η ομάδα κατέλαβε την 8η θέση του βαθμολογικού πινάκα του 3ου ομίλου σε σύνολο 14 ομάδων. Συγκέντρωσε 36 βαθμούς εκ των οποίων 20 κερδήθηκαν εντός έδρας και 16 εκτός έδρας. Αξιοσημείωτο είναι οι 5 εκτός έδρας νίκες .

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των μηνών Απριλίου-Μαΐου 2011

Καλάβρυτα - Κεραυνός Αγ.Βασιλείου 0-1

Καλάβρυτα – Άνω Καστρίτσι 1-2

Κεραυνός Σελιανιτίκων – Καλάβρυτα 0-1

Καλάβρυτα – Αετός Ρίου 1-3

Δρέπανο – Καλάβρυτα 2-3

Άδοξα αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα τζούνιορ οι μικροί μας ποδοσφαιριστές στην φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Σημασία πάντως έχει η συμμέτοχη μας σε μια διαδικασία όπου καλλιεργείται στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές το ευ αγωνίζεσθε και η γνωριμία τους με τον τρόπο και την διεξαγωγή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυλαία είχαμε και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ με την κατάληψη της 4ης θέσης του βαθμολογικού πινάκα του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η με συγκομιδή 17 πόντων με 6 νίκες , 5 ήττες και 1 μηδενισμό. Από την αρχή της χρονιάς οι στόχοι είχαν ξεκαθαριστεί. Μια αξιοπρεπή συμμέτοχη στο πρωτάθλημα και ένταξη στο δυναμικό της ομάδας νέων παιδιών για την συλλογή αγωνιστικής εμπειρίας. Η διοίκηση της Α.Ε.καλαβρύτων ευχαριστεί θερμά τον Κο Αποσκίτη Θεόδωρο για την πολύτιμη και αφιλοκερδής προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ. Ευελπιστούμε να είναι μαζί μας και την νέα χρονιά γιατί η αξία του σαν αθλητής και σαν άνθρωπος είναι ανεκτίμητη και πολύτιμη για την αθλητική μας οικογένεια.

ΤΕΝΝΙΣ

Μια ακόμη συμμέτοχη σε τουρνουά αντισφαίρισης είχαμε τον προηγούμενο μηνά από την ακαδημία τέννις. Το 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην πάτρα το Σαββατοκύριακο 20-22/5/2011 στις εγκαταστάσεις της Νίκης Πατρών. 3 αθλητές μας συμμετείχαν με μια πολύ καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας συνεχίζονται κανονικά στα νέα γήπεδα αντισφαίρισης και για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Θωμοπούλου Καμέλια.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.