HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Καλαβρύτων

Η ΔΕΗ Α.Ε./περιοχή Αιγίου, ανακοινώνει πως την Κυριακή 5 Ιουνίου και από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργα...

Η ΔΕΗ Α.Ε./περιοχή Αιγίου, ανακοινώνει πως την Κυριακή 5 Ιουνίου και από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι,
λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στον κεντρικό Υποσταθμό των 150KV Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος στο Δήμο Αιγιάλειας από τα Σελιανίτικα έως και τον Πλάτανο με όλα τα μεσόγεια, καθώς και στον Δήμο Καλαβρύτων, όλες οι περιοχές που ηλεκτροδοτούνται από τον Υ/Σ Αιγίου (από τα σύνορα με Αιγιάλεια έως Σιγούνι-Πριόλιθο και Άνω και Κάτω Βλασία).
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι'αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος. Η ΔΕΗ παράλληλα, ζητά την κατανόηση των καταναλωτών για τις δυσκολίες που θα δημιουργήσει αυτή η γενική διακοπή.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.