HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λειβαρτζινοί γιορτάζουν την Αγία Τριάδα

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνέυματος θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες εκδηλώσεις : - Το Σάββα...


Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνέυματος θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες εκδηλώσεις :

- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα τα προβλήματα απο την εφαρμογή του Καλλικράτη και πως οι Πολιτιστικοί - Εξωραϊστικοί Σύλλογοι μπορούν να βοηθήσουν. Ώρα έναρξης 11:00 πμ στο Σχολείο.
- Την Κυριακή 12 Ιουνίου μετά τη λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος θα κεράσει λουκούμι και τσίπουρο στη βρύση του Καμουτσάρη.
- Την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 18:00 στο Σχολείο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή την παύση λειτουργίας του ιστορικού Σχολείου μας έπειτα από 150 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς. Στην εκδήλωση θα παραστούν δάσκαλοι και μαθητές απο τις ένδοξες μέρες που πέρασε το Σχολείο. Επίσης, η δασκάλα και τα τρία τελευταία παιδιά έχουν τη δική τους θέση στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Το Λειβάρτζι μας έχει όλους ανάγκη και πρέπει να κάνουμε πράξη την αγάπη μας για το χωριό.

Με εκτίμηση,
Καπετάνου Παναγιώτης

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.