HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυναμικό "παρών" από τους κληρικούς της Μητρ.Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο Σύνταγμα

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγειαλίας, έδωσε δυναμικό "παρών" στην Πλατεία Συντάγματος διαδηλώνοντας στο πλευρό των "Αγα...

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγειαλίας, έδωσε δυναμικό "παρών" στην Πλατεία Συντάγματος διαδηλώνοντας στο πλευρό των "Αγανακτισμένων". Περίπου στις 8 και τέταρτο το βράδυ δεκάδες ιερείς έκαναν την εμφάνισή τους στην οδό Πανεπιστημίου κρατώντας πανό που έγραφε:

"Οι ιερείς της Αιγιαλείας είναι μαζί σας". Μόλις εμφανίστηκαν, οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν δρόμο για να περάσουν και τους χειροκροτούσαν θερμά.

Στη συνέχεια οι ιερείς κατευθύνθηκαν προς στην Πλατεία Συντάγματος, όπου και πήραν θέση στο πλευρό των διαδηλωτών στο κέντρο της συγκέντρωσης.

Είχε προηγηθεί παρότρυνση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο καλούσε τους πολίτες αλλά και τους ιερείς της μητρόπολής του να "κατεβούν στις πλατείες, είτε μόνοι τους, είτε με την οικογένειά τους, είτε με την ενορία τους για να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν στην ειρηνική διαμαρτυρία των συμπολιτών".

Την Παρασκευή το απόγευμα είχαν, μάλιστα, φτάσει στο Σύνταγμα οργανωμένα πούλμαν με ιερείς της περιοχής, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου και για μισή ώρα χτύπησαν όλες οι καμπάνες των ναών της Αιγιαλείας προκειμένου να "ξυπνήσουν οι συνειδήσεις"...

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

1 σχόλιο

  1. Πετάξτε τους έξω!
    Ενδιαφέρον άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη σχετικά με τη συμμετοχή ιερέων στους αγανακτισμένους.


    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.aganaktismenoi&id=7234

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.