HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

+Αμβρόσιος : κατώτερη των προσδοκιών η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου

Απέρριψε ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για την κρίση Ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμβρόσιος, υψώνει τη φωνή του στέλνοντας επιστολή απάντηση προ...


Απέρριψε ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για την κρίση
Ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμβρόσιος, υψώνει τη φωνή του στέλνοντας επιστολή απάντηση προς τους ομολόγους του Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στηλιτεύοντας την πρόσφατη (15/6/11) ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου που είναι προς ανάγνωση την προσεχή Κυριακήν 19ην Ιουνίου στους Ιερούς Ναούς, χαρακτηρίζοντάς τη "άνευρον, άχρουν και τόσον δυσερμήνευτον έγγραφον και μάλιστα εις περίο-δον εξόχως σοβαράς οικονομικής και πολιτικής κρίσεως, την οποίαν διέρχεται σήμερον η Χώρα μας. Δεν προσφέρει κάτι εις το πλήθος των «Αγανακτισμένων Ελλήνων», το ο-ποίον επί τρεις ήδη εβδομάδας κατακλύζει την πλ. Συντάγματος εις Αθήνας και ουχί μόνον"
 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "Το Ανακοινωθέν της ΔΙΣ είναι εκτός τόπου και χρόνου! Δεν πιάνει το σφυγ-μό της συγχρόνου πραγματικότητος! Δεν ανταποκρίνεται στις δύσκολες στιγμές, που περνάει το Έθνος μας. Δεν αγκαλίάζει το Λαό!. Θα έπρεπε να καταδικάζει αφ’ ενός μεν τη μνημονιακή πολιτική της οικονο-μικής εξαθλιώσεως του Λαού και αφ’ ετέρου την υπονόμευση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας! Οι ήπιοι τόνοι του Ανακοινωθέντος δίδουν την εντύπωση, ότι προσπαθεί να καταπραΰνει το Λαό και τον οδηγεί να αποδεχθή μοιρολατρικά την ίδια του την καταδίκη!»
Δίδει την εντύπωση, ότι το Ανακοινωθέν προσπαθεί να πείσει το Λαό να υπομείνει τα μέτρα της Κυβερνήσεως!
Απηχεί το πνεύμα της γνωστής ρήσεως του κ Πάγκαλου: Μαζί τα φάγαμε!
Τέλος, απηχεί το πνεύμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, όπως τούτο εκφράστηκε σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Κυριακής 5ης Ιουνίου με τίτλο: «Που πάμε;» Εκεί ο Αρχιεπίσκοπος έγραψε το εξής απαράδεκτο: «Εφ’ όσον λιγότερο η περισσότερο υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής" δηλώνοντας οτι αυτήν την ανακοίνωση δεν θα διαβαστεί σε καμία εκκλησία της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και παρουσιάζει ένα video ντοκουμέντο με την ελπίδα να αφυπνιστούν...



ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.