HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδηλώσεις των "Αγανακτισμένων Πολιτών Καλαβρύτων"

Συνεχίζοντας τις δράσεις τους οι "Αγανακτισμένοι Πολίτες Καλαβρύτων" διοργανώνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:30 στο Α...

Συνεχίζοντας τις δράσεις τους οι "Αγανακτισμένοι Πολίτες Καλαβρύτων" διοργανώνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:30 στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, εκδήλωση με  προβολή του ντοκιμαντέρ ‘’DEBTOCRACY – ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ’’ των Άρη Χατζηστεφανου – Κατερίνας Κιτιδη.
Θα προλογίσει ο διδάκτωρ οικονομικών επιστημών και συγγραφέας Γιάννης Τόλιος.
Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο συμπατριώτης μας Γιώργος Λεχουρίτης πρόεδρος του Ι.Ν.Κ.Α. όπου θα αναφερθεί σε θέματα τραπεζικών δανείων και καταναλωτικής πίστης.
Θα ακολουθησει συζήτηση.

Επίσης την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 11:00 ΘΑ πραγματοποιηθεί τη δεύτερη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.
Γιατί όπως είπε ο πρύτανης του πανεπιστήμιου Αθηνών Θ. ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ : Η χωρά βρίσκεται σε καθεστώς ανελευθερίας και κάθε φορά που εξαγγέλλονται μετρά ……. Σωτηρίας, εμείς βουλιάζουμε πιο πολύ στο βαλτό της απελπισίας".

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.