HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Λειβαρζινών Αθήνας

Μετά την κοινοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων ο Σύλλογος νιώθει λυπημένος και συνάμα έτοιμος να διεκδικήσει ένα συμ...


Μετά την κοινοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων ο Σύλλογος νιώθει λυπημένος και συνάμα έτοιμος να διεκδικήσει ένα συμφωνητικό με όρους καθαρούς και έντιμους. Για το ΔΣ προέχει τώρα η σωστή ενημέρωση των αρμόδιων φορέων γι’ αυτό τον λόγο εστάλησαν επιστολές προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/νήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, τον Δήμαρχο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο στόχος είναι η άμβλυνση των επαχθών όρων επικυριαρχίας και υποτέλειας που διαφαίνονται στην απόφαση.
Για το ΔΣ του Συλλόγου είναι αβάσιμο και απαράδεκτο το επιχείρημα ότι μια αίθουσα του Σχολείου χρειάζεται για να χρησιμοποιηθεί ως Ιατρείο. Επί 25 χρόνια το Ιατρείο και ο εκάστοτε ιατρός στεγάζονται στο κτίριο του Συλλόγου και ουδέποτε ετέθη θέμα απομάκρυνσης τους. Δεν θα απομακρυνθούν τώρα. Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά το θέμα της βιβλιοθήκης που αποτελεί μέρος της πρότασης του Συλλόγου που ομόφωνα ψηφίσθηκε το 2009 στη Γενική Συνέλευση και που θα μπορούσε να στεγασθεί στην αίθουσα που θέλουν να γίνει Ιατρείο. Τέλος, δεν γίνεται αναφορά ούτε στο Κοινοτικό Γραφείο το οποίο μετά το πέρας των εργασιών θα μπορούσε να στεγάσει μεγάλο μέρος των αναγκών της κοινότητας.

Το Δ.Σ. ερωτά: Γιατί όλα αυτά; Και σε τι ωφελούν; Εξυπηρετούν ανάγκες ή καταπολεμούν οράματα ενός ολόκληρου χωριού;
Στηριζόμενοι στην ευαισθησία των φορέων ώστε να πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο σπουδαία έργα στο Λειβάρτζι αλλά και να μην χαθεί η χορηγία, αναμένουμε τις αποφάσεις τους και ανάληψη των ευθυνών τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

διαβάστε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στο:  http://leivartzi.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.