HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκινητική εκδήλωση στο Λειβάρτζι με αφορμή το κλείσιμο του ιστορικού Σχολείου Λειβαρτζίου

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο Λειβάρτζι 12 Ιουνίου 2011 με αφορμή ...

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο Λειβάρτζι 12 Ιουνίου 2011 με αφορμή το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου, λόγω των συγχωνεύσεων στο χώρο της εκπαίδευσης, μετά από 151 χρόνια λειτουργίας. Βραβεύτηκαν παλαιοί και νέοι δάσκαλοι, παρουσιάστηκαν δραστηριότητες των μαθητών, καθώς και ελληνικοί χοροί από πολυπληθές συγκρότημα. Μεγάλο πλήθος κόσμου παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά παρακολούθησε την εκδήλωση που εμπλουτίστηκε από διάφορες αναφορές στο παρελθόν και διανθίστηκε από διάφορες βραβεύσεις. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π. Φράγκος απένειμε μεταξύ των άλλων τιμητική πλακέτα και στον Δρ. Ν. Χ. Ραζής Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας που συνοδευόταν από ωραιότατο λεύκωμα σχετικά με «Το Λειβάρτζι του Χθες και του Σήμερα». Στην αντιφώνησή του ο Διευθυντής, ευχαρίστησε για την διάκριση αυτή που έρχεται σαν επιβράβευση για το Πολιτιστικό, Κοινωνικό και Επιστημονικό έργο που παράγεται καθημερινά στο Κέντρο Υγείας.

άλλες ειδήσεις: 

* Η Μαία του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας κ. Μάντω Κουλεντιανού μετά από σχετική συνεννόηση και προεργασία πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τις μαθήτριες της Πέμπτης και Έκτης Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας, όπου και τις πληροφόρησε σχετικά με τη φυσιολογία – παθολογία και υγιεινή του γυναικείου γεννητικού συστήματος και την εμμηναρχή. Οι μαθήτριες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η όλη συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική.


* Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, διασυνδέσεις και συνεννοήσεις και στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας είναι εφικτή πλέον η λήψη τεστ Παπανικολάου που θα λαμβάνεται από την Μαία του Κέντρου Υγείας και θα αποστέλλεται σε ειδικό Κέντρο στην Αθήνα από όπου και θα λαμβάνονται τα αποτελέσματα. Για κάθε σχετική πληροφορία η κ. Κουλεντιανού δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, 2692031207.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.