HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα από την καταιγίδα

Η ξαφνική χτεσινή απογευματινή νεροποντή (15/6) προκάλεσε εκ νέου προβλήματα στον Οδοντωτό αλλά και στο δρόμο Πούντας - Καλαβρύτων στο ύψος ...

Η ξαφνική χτεσινή απογευματινή νεροποντή (15/6) προκάλεσε εκ νέου προβλήματα στον Οδοντωτό αλλά και στο δρόμο Πούντας - Καλαβρύτων στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου αφού πέτρες, λάσπη και ξύλα έπεσαν στο οδόστρωμα ενώ αμμοχάλικα από τα ρέματα έκλεισαν τη γραμμή του Οδοντωτού στο κομμάτι από Ζαχλωρού προς Κερπινή και την επαρχιακή οδό Καλαβρύτων Ζαχλωρούς. Ο δρόμος με έγκαιρη επέμβαση συνεργείων του Δήμου Καλαβρύτων καθαρίστηκε τις απογευματινές ώρες, ενώ η γραμμή καθαρίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες..... Ευτυχώς η ιδιωτική πρωτοβουλία έδρασε και πάλι , με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της λειτουργία του Οδοντωτού,που αυτήν την χρονική στιγμή είναι η μόνη είσοδος προσέλευσης τουρισμού στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και στην Ανατολική Αιγιάλεια.
Με πρωτοβουλία των Αλέξη Λεχουρίτη (Πολιτική Προστασία Δήμου Καλαβρύτων), και Παναγιώτη Μέρμηγκα (του Νικολάου) που διέθεσε τα μηχανήματα του.
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που απαράμιλλα τρέχουν για τον τόπο μας και τον Οδοντωτό μας.



ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.