HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαγωνισμός για την Προμήθεια Λαμπτήρων & Λοιπού Εξοπλισμού Δήμου Καλαβρύτων

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε πρόχειρο διαγωνισμό, με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφορά (στο σύνολο της προσφορ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε πρόχειρο διαγωνισμό, με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφορά (στο σύνολο της προσφοράς), με έγγραφες και ενσφράγιστες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ε.Κ.Π.-Ο.Τ.Α. την προμήθεια : 
«Προμήθεια Λαμπτήρων & Λοιπού Εξοπλισμού Δήμου Καλαβρύτων»
προϋπολογισμού 36.413,50€ χωρίς το Φ.Π.Α. Η απαιτούμενη πίστωση ανέρχεται στο ποσόν των 44.790,00 €, η οποία θα καλυφθεί από Δημοτικούς Πόρους του Δήμου Καλαβρύτων, με υπάρχουσα πίστωση για το έτος 2011 το ποσό των 45.000,00 €.
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει να αποστείλουν ανάλογη αίτηση, η οποία θα πρέπει να περιέλθει στα γραφεία του Δήμου, στα Καλάβρυτα Ν. Αχαΐας, μέχρι την 27/06/2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου είδους, εγγεγραμμένοι σε επαγγελματικό και εμπορικό επιμελητήριο. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να περιλαμβάνουν τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του υπό προμήθεια είδους.
Με την αίτηση θα κατατεθούν - επί ποινή αποκλεισμού - από τους προμηθευτές σε κλειστό φάκελο : πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο Επιμελητήριο, πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνεται η συμφωνία με τις προδιαγραφές των ζητούμενων ειδών, ο χρόνος παράδοσης, ο χρόνος εγγύησης και η ισχύς της προσφοράς. Εντός του φακέλου της προσφοράς θα περιλαμβάνεται ο φάκελος της Οικονομικής προσφοράς, ο οποίος θα είναι σφραγισμένος, θα φέρει τα στοιχεία του προμηθευτή και τον τίτλο της προμήθειας, και θα περιλαμβάνει συμπληρωμένα το τιμολόγιο προσφοράς και τον προϋπολογισμό προσφοράς όπως αυτά έχουν συνταχθεί από την Τ.Υ.Δ.Κ. Ν. Αχαΐας.
Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ανέρχεται στο ποσόν των 1.820,00 €. Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Ε.Κ.Π.-Ο.Τ.Α. και τις προδιαγραφές και τους όρους της 3/2011 μελέτης του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του Δήμου Πατρέων.
Ο μειοδότης θα υποβάλει εγγυήσεις καλής εκτέλεσης και καλής λειτουργίας σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ε.Κ.Π.-Ο.Τ.Α.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα έντυπα της προμήθειας μπορούν να ζητηθούν από τα γραφεία του Δήμου Καλαβρύτων τηλ. 26923.60417 (αρμόδιος κ. Ι. Σαμαρτζόπουλος ). 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ21 Ιουνίου 2011 στις 6:37 μ.μ.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ LED ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
    ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.