HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκρατέικο Αντάμωμα 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρύτων "Αγ.Ιωάννης ο Θεολόγος" (Γραφεία: Αναξαγόρα 16, 6ος όροφος) – 105 52...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρύτων "Αγ.Ιωάννης ο Θεολόγος" (Γραφεία: Αναξαγόρα 16, 6ος όροφος) – 105 52 Αθήνα ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το 17ο Παγκρατέικο Αντάμωμα, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο σε όλους τους φίλους-φίλες και συμπατριώτες-συμπατριώτισσες που εθελοντικά προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και του γενικότερου έργου του Συλλόγου...
όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
"Δίχως την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών δε θα ήταν εφικτό να διεκπεραιωθούν με επιτυχία οι διάφορες ετήσιες εκδηλώσεις στο χωριό και την Αθήνα. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί τόσο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και σε όλους τους συμπατριώτες το γεγονός ότι τα Παγκρατιωτόπουλα και οι Παγκρατιωτοπούλες από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία προσφέρουν με χαρά και θέρμη τη βοήθεια τους και με υπερβάλλον ζήλο προσπαθούν να ανταποκριθούν στην εύρυθμη και επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Τα παιδιά μας δεν αρκούνται μόνο στη συμμετοχή στα διάφορα παιχνίδια και διαγωνισμούς, αλλά εργάζονται κι αυτά μαζί με εμάς τους μεγαλύτερους Παγκρατιώτες σε μία προσπάθεια να παραμείνει το χωριό μας ζωντανό! Είναι πραγματικά υπεροχή η εικόνα μικρών και μεγάλων να εργάζονται αρμονικά και χαρούμενα με απώτερους σκοπούς την αποφυγή ερήμωσης του χωριού μας και την ενδυνάμωση των σχέσεων ανάμεσα μας!
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές όλων των ηλικιών για την ανεκτίμητη και ανιδιοτελή προσφορά τους! Δίχως αυτή τη βοήθεια τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί."

Το πρόγραμμα του ανταμώματος είναι το εξής:

17Ο ΠΑΓΚΡΑΤΕΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ
που προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και του γενικότερου έργου του Συλλόγου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
17 – 18 – 19 – 20 – 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/8/2011
Ώρα 6:00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα αγωνίσματα της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 6:30 μ.μ. Σκοποβολή σε διαμορφωμένο χώρο της κεντρικής πλατείας με αεροβόλο όπλο.
Υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Ώρα 7:30 μ.μ. Αθλητική εκδήλωση - αγώνας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ-πονκ).
Ώρα 9:30 μ.μ. Η τρίτη γιορτή των Τσοπάνηδων του χωριού σε συνεργασία με το Σύλλογό μας. Σε όλους τους παρευρισκομένους θα προσφερθούν δωρεάν βραστό κρέας και πιλάφι, καθώς και ποτά και αναψυκτικά. Μάγειρας της βραδιάς θα είναι και φέτος, όπως κάθε χρονιά, ο Γεώργιος Μαγκλάρας. Η βραδιά θα πλαισιωθεί με δημοτική μουσική για ένα παραδοσιακό ολονύχτιο γλέντι. Οι Τσοπάνηδες του χωριού θα προσφέρουν το κρέας για το βραστό, ο Γεώργιος Μαγκλάρας το ρύζι και λοιπά υλικά και ο Σύλλογος θα προσφέρει τα ποτά και τα αναψυκτικά της βραδιάς.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Κατσιουλέρης θα χαιρετήσει και θα ευχαριστήσει τους Τσοπάνηδες του χωριού μας και όσους συνετέλεσαν με την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχία της βραδιάς.

ΠΕΜΠΤΗ 18/8/2011
Ώρα 6:00 μ.μ. Αθλητική εκδήλωση - αγώνας πετοσφαίρισης (βόλεϊ) ή καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στον
προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.
Ώρα 6:00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 6:30 μ.μ. Παιχνίδια ευστοχίας: Τα νούφαρα – Κρίκοι – Το ψάρεμα – Στην Τρύπα.
Ώρα 9:00 μ.μ. Διαγωνισμός τραγουδιού.
Ώρα 9:30 μ.μ. Διαγωνισμός χορού.
Ώρα 10:00 μ.μ. Διαγωνισμός ζωγραφικής.
Ώρα 10:30 μ.μ. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του χωριού μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/8/2011
Ώρα 6:00 μ.μ. Προετοιμασία για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου. Συγκέντρωση συμμετεχόντων στο Πνευματικό Κέντρο, ενημέρωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για το πρόγραμμα των αγώνων δρόμου και διανομή της αθλητικής εμφάνισης στους δρομείς.
Ώρα 6:30 μ.μ. Έναρξη αγώνων δρόμου.
Α΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας έως 9 ετών. Διαδρομή: από τη θέση Αλώνια έως το Πνευματικό Κέντρο.
Β΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας από 10 έως 12 ετών. Διαδρομή: από το Δημοτικό Σχολείο έως το Πνευματικό Κέντρο.
Γ’ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας από 13 ετών και άνω. Διαδρομή: από τη θέση Πουρνάρια έως το Πνευματικό Κέντρο (πορεία από αμαξιτό δρόμο).
Ώρα 7:30 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 8:00 μ.μ. Παιχνίδια ταχύτητας: Τσουβαλοδρομίες – Αυγοδρομίες - Κλέψε την ουρά – Πατώντας τα μπαλόνια – Μουσικές Καρέκλες – Λουκουμομαχίες.
Ώρα 10:30 μ.μ. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στους νέους του χωριού μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8/2011
Ώρα 8:00 μ.μ. Βράβευση των νικητών των αγώνων δρόμου, απονομή βραβείων και αναμνηστικών δώρων στους νικητές των προηγούμενων ημερών
Ώρα 9:00 μ.μ. Χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σπύρο Κατσιουλέρη και παρουσίαση των επίσημων προσκεκλημένων.
Ώρα 9:30 μ.μ. Απονομή τιμητικής διάκρισης στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του έτους 2009. Θα ακολουθήσει κλήρωση δύο ποδηλάτων στους μικρούς μας φίλους που θα συμμετάσχουν στις διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια όλων των ημερών του 16ου Ανταμώματος.

Ώρα 12η
νυκτερινή

Μετά τις απονομές και την κλήρωση θα παρατεθεί δείπνο προς όλους τους προσκεκλημένους. Τα έξοδα θα καλυφθούν από το Σύλλογο. Θα ακολουθήσει γλέντι μέχρι το πρωί με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι, από το στερεοφωνικό συγκρότημα του Συλλόγου μας. Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κλήρωση θα περιλαμβάνει δώρα προσφορά του Συλλόγου καθώς και δώρα προσφορές συμπατριωτών μας και λογοτεχνικά βιβλία, προσφορά των Εκδόσεων Καστανιώτη. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους των εξόδων του Ανταμώματος, δεδομένου ότι το κόστος αυτού είναι αρκετά μεγάλο.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των διαφόρων εκδηλώσεων θα υπάρχουν όλες τις ημέρες διαθέσιμα παιχνίδια (πινκ-πονκ, ποδοσφαιράκι) και σύνεργα ζωγραφικής για να απασχολούνται οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι Παγκρατιώτες και Παγκρατιώτισσες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8/2011
Εκκλησιασμός και τέλεση μνημόσυνου υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των όπου γης θανόντων Παγκρατιωτών. Η καθολική συμμετοχή των συμπατριωτών μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης.

"Καλούμε τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, τους φίλους και φίλες, μικρούς και μεγάλους, να δώσουν το παρόν στις εκδηλώσεις του 17ου ΠΑΓΚΡΑΤΕΪΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ.
Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη βελτίωση του θεσμού του ανταμώματος. Ανταμοιβή και κινητήρια δύναμη για τις προσπάθειές μας αποτελεί η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή συμπατριωτών και φίλων του Συλλόγου και του χωριού, και ιδιαίτερα η παρουσία των παιδιών μας. Το χωριό μας σφύζει από ζωή τις ημέρες αυτές, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές! Η ικανοποίηση και τα θετικά σχόλια που εισπράττουμε κάθε χρόνο μας δίνουν δύναμη, κέφι και μεράκι ώστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για μεγαλύτερες επιτυχίες.
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος με χαρά, να περάσουμε όλοι μαζί πέντε όμορφες ημέρες, που θα μας μείνουν αξέχαστες."
www.pitsounicity.gr

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.