HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος - Καλοκαίρι 2011

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν σε κάθε τους παρουσίαση οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να ...

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν σε κάθε τους παρουσίαση οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να «οργώνουν» την Ελλάδα κι όχι μόνο.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου πήραν μέρος στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Αγία Μαρίνα, στη συνοικία Μακρυγιάννη στην Πάτρα. Το απόγευμα ψάλει ο μέγας εσπερινός με τη συμμετοχή του Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθου Στελάτου, καθώς και πλήθος ιερέων. Ακολούθησε λιτανεία της Ιερής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους και δέηση στην πλατεία Μακρυγιάννη.
Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, με τις παραδοσιακές φορεσιές μετέφεραν τη Θαυματουργή Εικόνα δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σε όλη την εκδήλωση.

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου πήραν μέρος δυο χορευτικά τμήματα, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικό Σύλλογο Λόγγου και παρουσίασαν χορούς από την περιοχή μας και το άλλο τμήμα Λαϊκούς Χορούς, αφιέρωμα στον παλιό καλό Ελληνικό Κινηματογράφο. Η πρόεδρος του συλλόγου σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τον Παγκαλαβρυτινό δίνοντας του συγχαρητήρια για την Πανελλήνια δράση του, ενώ ο κόσμος που είχε κατακλίσει από νωρίς το υπαίθριο Θέατρο δεν σταμάτησε στιγμή να τους επιβραβεύει με το έντονο παρατεταμένο χειροκρότημα.
Οι επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις των χορευτικών είναι οι εξής:

Την Κυριακή 24 Ιουλίου τα χορευτικά τμήματα του Π.Σ. προσκεκλημένα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρίνου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο πολιτιστικός Σύλλογος στην πλατεία του χωριού. 25 χορευτές με τις παραδοσιακές φορεσιές θα παρουσιάσουν χορούς από την Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου διοργανώνουν την δεύτερη καλοκαιρινή συνάντηση όλων των χορευτικών τμημάτων σε παραλιακή ταβέρνα στα Βραχνεικα.
Πάντως, ο Αύγουστος αναμένεται ακόμη πιο έντονος, αφού μεταξύ των άλλων διοργανώνεται από 17 έως 21/8 και το τετραήμερο, 10ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.