HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Αντιδράσεις μετά την υποβάθμιση του Νοσοκομείου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 8/7

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Υπουργείου Υγείας να υποβαθμίσει το νοσηλε...

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Υπουργείου Υγείας να υποβαθμίσει το νοσηλευτικό ίδρυμα, σε κέντρο υγείας και βραχείας νοσηλείας. Τα 30 κρεβάτια θα αποτελούν σε λίγο παρελθόν και θα παραμείνουν μόνο 8 στην παθολογική κλινική με βραχεία νοσηλεία, ενώ καταργείται και η καρδιολογική κλινική.
Όλα αυτά, μαζί με την δραστική μείωση του προσωπικού, έχουν ξεσηκώσει την τοπική κοινωνία που σκέφτεται πλέον τρόπους αντίδρασης.

Μιλώντας σήμερα στον MAX FM ο εκπρόσωπος των πολυτέκνων στην πόλη Χάρης Ερμείδης, σχολίασε μεταξύ άλλων με καυστικό τρόπο, όσους έσπευσαν να προλάβουν τις εξελίξεις κατά την τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή, υποσχόμενοι γραπτώς ότι δεν θα «πειραχτεί» το νοσοκομείο.

Ο τέως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Δημήτρης Σιαμπλής, εξέφρασε την άποψη πως εάν το νοσοκομείο δεν μετατραπεί σε απλό κέντρο υγείας, αλλά εξοπλιστεί και δημιουργηθεί στην θέση του ένα κέντρο υγείας αστικού τύπου, τότε οι απώλειες για την υγεία στην περιοχή θα είναι ελάχιστες.

Τέλος ο Γρήγορης Μπαράκος ως διευθυντής του ΕΚΑΒ τόνισε, πως οι δυο σταθμοί που υπάρχουν στην περιοχή και η αναβάθμιση του επιχειρησιακού σχεδίου της υπηρεσίας στο Δήμο Καλαβρύτων, θα βοηθήσουν στην παρερχόμενη υπηρεσία πρώτων βοηθειών σε κάθε πολίτη που θα την χρειαστεί.
thebest.gr-Νίκος Ξανάλατος

Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 8:30μμ θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων με κεντρικό σύνθημα "Όχι άλλα ψέματα" 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.