HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πρώτο θέμα το Νοσοκομείο Καλαβρύτων συνεδριάζει 9 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο στα Καλάβρυτα

Με 19 θέματα συνεδριάζει την 9η του μηνός Ιουλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00΄ το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων με πρώτο αυτό του Νοσοκομείο...

Με 19 θέματα συνεδριάζει την 9η του μηνός Ιουλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00΄ το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων με πρώτο αυτό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων ύστερα από αίτηση εννέα δημοτικών συμβούλων. Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής :

1. Περί της από 4-7-2011 αίτησης εννέα (9) δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας «Σχετικά με τη σχεδιαζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων-καθορισμός δράσεων και κινητοποιήσεων».

2. Περί αδυναμίας εκτέλεσης εργασιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων στις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας και Παίων, με προσωπικό και μέσα του Δήμου.
3. Περί αναγκαιότητας ανάθεσης υπηρεσιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων στις Δημοτικές Κλειτορίας και Παίων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτής.

4. Περί επανακήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου ιδιοκτησίας κληρονόμων Ελευθερίας και Γεωργίας Ευαγγελίου, εκτάσεως 2.451,84 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Τρία Πηγάδια» της Τοπικής Κοινότητας των Καλαβρύτων για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης των Καλαβρύτων ( σχετική η 186/2010 απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Καλαβρύτων).
5. Περί έγκρισης του Πρακτικού της συσταθείσας επιτροπής για την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα ΄Ανω Βλασίας, που έχει αποφασιστεί η απ’ ευθείας αγορά του για την επέκταση του Νεκροταφείου με την 153/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή του Συμβολαίου αγοράς και ορισμού Συμβολαιογράφου γι’ αυτό.

6. Περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Πεζόδρομο εντός του Ιστορικού Κέντρου της πόλης των Καλαβρύτων, επί των δημοτικών οδών Λοχ. Καποτά και Κομμένου.
7. Περί της ένστασης (41099/19578/30-12-2010) της αναδόχου Κ/Ξ ΑΤΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΙΣΗΣ, του έργου: «΄Υδρευση Δ.Δ Μανεσίου, Κάτω Βλασίας» (Α.Σ).

8. Περί της ένστασης (41097/12-04-2011) της αναδόχου Κ/Ξ ΑΤΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΙΣΗΣ, του έργου: «΄Υδρευση Δ.Δ Μανεσίου, Κάτω Βλασίας» (Σ.Σ).
9. Περί της ένστασης της εταιρείας ΑΝΟΔΟΣ Α.Τ.Ε., ανάδοχου του έργου: «Αποπεράτωση Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων» κατά της υπ’ αριθ. 557913/920/27.05.2011 απόφασης απόρριψης της αίτησης διάλυσης της Σύμβασης του έργου.

10. Περί έγκρισης Γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (πρώην ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εργασίες κτιρίου Κοινωνικής Μέριμνας – Πολιτιστικό Κέντρο στο Δ.Δ Δάφνης» της Δ.Ε Παίων του Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί έγκρισης Γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (πρώην ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Διαμόρφωση κτιρίου Διοικητηρίου για στέγαση Δημαρχείου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.

12. Περί έγκρισης Γνώμης Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (πρώην ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Οδοποιία Δ.Δ. Κλειτορίας Βελτίωση-Ασφαλτόστρωση Περιφερειακού Δρόμου Κλειτορίας» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
13. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π του έργου: «Εκσυγχρονισμός και συμπλήρωση του σφαγειοτεχνικού εξοπλισμού Δημοτικού Σφαγείου Καλαβρύτων χωρίς μετεγκατάσταση» του Δήμου Καλαβρύτων.

14. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π του έργου: «Ολοκλήρωση γεώτρησης Δ.Δ Αμυγδαλιάς» της Δ.Ε Παίων του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π του έργου: «Ολοκλήρωση γεώτρησης Δ.Δ Δάφνης» της Δ.Ε Παίων του Δήμου Καλαβρύτων.

16. Περί αγοράς οικοπέδου για την κατασκευή Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων.

17. Περί εκμίσθωσης του ακινήτου (κυλικείου) της Τοπικής Κοινότητας Κούτελης Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού των όρων εκμίσθωσης.

18. Περί αιτήματος του δημοτικού υπαλλήλου κ. Ιωάννη Παπασταθόπουλου, για την καταβολή του επιδόματος ποσού 485,76 € εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, που εισπράχτηκαν κατά το έτος 2009 και ψήφισης της πίστωσης του ποσού των 485,76 €.

19. Περί αιτήματος του δημοτικού υπαλλήλου κ. Ιωάννη Παπασταθόπουλου, για την καταβολή των εξόδων μετακίνησής του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για την παραλαβή και παράδοση Αδειών Παραμονής Αλλοδαπών Δήμου Καλαβρύτων από 01-01-2011 έως 30-06-2011 και ψήφισης της πίστωσης ποσού 327,6 € .

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.