HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Παπδόπουλος: το Νοσοκομείο Καλαβρύτων θα παραμείνει Γενικό

Δηλώσεις για το θέμα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων έκανε στο Ράδιο Αίγιο ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι το...

Δηλώσεις για το θέμα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων έκανε στο Ράδιο Αίγιο ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι το Νοσοκομείο Καλαβρύτων θα παραμείνει Γενικό με διοικητική υπαγωγή στο Νοσοκομείο Αιγίου. 
Ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε πως οι δημότες Καλαβρύτων δεν θα πρέπει να ανησυχούν αφού το σχέδιο του υπουργείου Υγείας κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και πως θα είναι όφελος για την κοινωνία των Καλαβρύτων οι επισκέψεις γιατρών όλων των ειδικοτήτων από το Αίγιο και πως η μείωση των κλινών από 30 σε 20 δεν θα επηρεάσει την εξυπηρέτηση των δημοτών.
Τέλος τόνισε ότι έχει την διαβεβαίωση πως στα σχέδια του υπουργείου είναι και η λειτουργία στα Καλάβρυτα μονάδας τεχνικού νεφρού.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.