HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψήφισμα Επιτροπής Αγώνα Πολιτών για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Παρασκευή 08/07/2011 και ώρα 20:30-22:00 στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε πολυπληθής συγκέντρωση , με κεντρικό αίτημα τ...

Παρασκευή 08/07/2011 και ώρα 20:30-22:00 στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε πολυπληθής συγκέντρωση , με κεντρικό αίτημα την συνέχιση λειτουργιάς και την αναβάθμιση του γενικού νοσοκομείου Καλαβρύτων.
Σχετικές εισηγήσεις ανέπτυξαν οι : 1. Δημήτρης Τσεγρενης (Οδοντίατρος). 2. Νικόλαος Στολακης (Παιδίατρος , Διευθυντής Ε.Σ.Υ- Πρόεδρος επιστημονικού συμβουλίου Γ.Ν Καλαβρύτων). 3. Νικόλαος Ραζης ( Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ). 4. Θεόδωρος Νασιωτης (Καρδιολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ). που με τεκμηριωμένα στοιχεία ανέδειξαν την αναγκαιότητα συνέχισης και αναβάθμισης λειτουργιάς του Γ.Ν Καλαβρύτων.

Από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πολιτών, εξεδόθη σχετικό ψήφισμα από την συντονιστική επιτροπή αγώνα με τα κατωθι κεντρικά σημεία.
1. ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.
2. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ 40 ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΛΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
3. ΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
4. ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ , ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ 6 ΤΗΣ Υ.Π.Ε ( ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ).
5. ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ- ΜΕΛΙΤΑΙΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
6. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ.
7. ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ – ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ – ΒΑΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
8. ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ << ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ>> ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ.
*Παράδοση του ψηφίσματος αποφασίστηκε να γίνει στο Δήμο Καλαβρύτων – στην Κοινωνία και τα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί το πολιτισμένο της όλης εκδήλωσης την όποια στήριξε με ψήφισμα της και η ομοσπονδία Νοσοκομειακών γιατρών.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.