HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη έρευνα ποιοτικής βελτίωσης ξεκινά το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Μεγάλη έρευνα για την αξιολόγηση του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, διοργανώνει η διοίκηση του Χιονοδρομικού μέσα από από την επίσημη ιστ...

Μεγάλη έρευνα για την αξιολόγηση του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, διοργανώνει η διοίκηση του Χιονοδρομικού μέσα από από την επίσημη ιστοσελίδα του www.kalavrita-ski.gr, με σκοπό την άντληση στοιχείων για την βελτίωση των υπηρεσιών του εν όψη της νέας χειμερινής περιόδου.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας δημιουργήθηκε με βάση την εμπειρία μιας επίσκεψης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων την περίοδο 2010 – 2011, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (για 3 τυχερούς).

Η απάντηση με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις έχει ουσιαστική σημασία για την αξιοπιστία της έρευνάς μας, καθώς καθορίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα των συμπερασμάτων που θα προκύψουν.

Οι απαντήσεις που θα δοθούν είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για λόγους στατιστικής επεξεργασίας και ανάλυσης, ενώ τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε όποιον από τους συμμετέχοντες το επιθυμεί.


OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

1.Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί το Xιονοδρομικό Kέντρο Kαλαβρύτων κατά τη χιονοδρομική περίοδο 2010/2011 και μόνο στην περίπτωση αυτή η συμμετοχή και οι απαντήσεις θα θεωρούνται έγκυρες.

2. Το χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων επιβραβεύει όσους συμμετέχουν στην έρευνα με την παροχή 3 (τριών) ετήσιων καρτών για τη χιονοδρομική περίοδο 2011/12. Οι 3 νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα γίνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων την 1η Κυριακή της σεζόν, αφού θα έχει προηγηθεί ενημέρωση μέσα από τη σελίδα www.facebook.com/kalavritaskicenter για τον ακριβή τόπο και χρόνο διεξαγωγής της κλήρωση προκειμένου να παρευρεθούν όσοι το επιθυμούν.

3. Ημερομηνία έναρξης των συμμετοχών στην έρευνα ορίζεται η Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011.

4. Κάθε άτομο μπορεί να συμμετέχει στην έρευνα μόνο 1 (μια) φορά και αντίστοιχα να έχει 1 συμμετοχή στην κλήρωση των ετήσιων καρτών. Αν κάποιοι από τους συμμετέχοντες απαντήσουν στην έρευνα πάνω από 1 φορές, οι επιπλέον απαντήσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για τις ετήσιες κάρτες παρά μόνο για 1 φορά και όχι περισσότερες.

5. Ο κάθε νικητής θα προσέλθει στο γραφείο πληροφοριών του χ/κ Καλαβρύτων και θα παραλάβει το δώρο του επιδεικνύοντας ένα αποδεικτικό έγγραφο (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης) για να γίνει η ταυτοποίηση.

6. Οι νικητές θα αναρτηθούν στην official fanpage του ΧΚΚ (www.facebook.com/kalavritaskicenter) και θα ενημερώνονται προσωπικά και μέσω e-mail στο e-mail με το οποίο θα έχουν συμμετάσχει στην έρευνα.

7. Οι ετήσιες κάρτες είναι προσωπικές και δεν ανταλλάσσονται μερικά ή ολικά με χρήματα. Πρέπει να τις παραλάβουν και να τις χρησιμοποιήσουν οι νικητές μέσα στη χιονοδρομική περίοδο 2011/12 και σε διαφορετική περίπτωση, χάνουν οριστικά το δικαίωμα απόκτησης/χρήσης τους.

8. Αν ο νικητής της κάρτας έχει ήδη προαγοράσει την ετήσια κάρτα, θα έχει το δικαίωμα να την μεταβιβάσει σε άλλο άτομο που θα μας υποδείξει ή να την χρησιμοποιήσει για την επόμενη σεζόν 2012/13.

9. Ο διοργανωτής της έρευνας (Xιονοδρομικό Kέντρο Kαλαβρύτων) διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνει, να μειώσει ή να διακόψει τη χρονική διάρκεια της έρευνας, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για σπουδαίο λόγο, μετά από ενημέρωση του κοινού 2 ημέρες πριν στο www.facebook.com/kalavritaskicenter με σχετική ανακοίνωση.

10. Το ΧΚΚ έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της έρευνας.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων συμμετοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΌ 



ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.