HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δραστηριότητες Κέντρου Υγείας Κλειτορίας

-Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας Δρ. Ν. Χ. Ραζής προσκλήθηκε και παραβρέθηκε ως εισηγητής στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα που ...

-Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας Δρ. Ν. Χ. Ραζής προσκλήθηκε και παραβρέθηκε ως εισηγητής στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα που διοργανώθηκε στην Κεφαλλονιά (Δημαρχιακό Μέγαρο Ληξουρίου) την 28η Ιουνίου 2011, από το ΓΝ Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο», με γενικό θέμα: «Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλεια Ασθενή». Η εισήγηση (αποτέλεσε συνεργασία του κ. Ραζή με τους συναδέλφους κ. Γ. Μαντζουράνη και κ. Β. Μπονάτσο) που ανέπτυξε, αφορούσε την ποιότητα στην εκπαίδευση των ειδικευομένων Γενικών Ιατρών, η οποία και έλαβε πολύ καλά σχόλια από τους παρευρισκόμενους και ειδικά από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιώργο Κουρή, συντονιστή Διευθυντή ΕΣΥ στο εν λόγω Νοσοκομείο. Πλήθος κόσμου, ΜΜΕ καθώς και υγειονομικοί, παρακολούθησαν την πολυθεματική αυτή Ημερίδα που τελούσε υπό την αιγίδα της 6ης Υ.Π.Ε. Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε πρόταση για να τυπωθούν και τα αντίστοιχα πρακτικά.

-Μετά από προσωπική πρόσκληση, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας Δρ. Ν. Χ. Ραζής παραβρέθηκε σε μια πολύ ανθρώπινη και ουσιαστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 29η Ιουνίου 2011 στο ΚΥ Αγίου Μάρκου Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, ύστερα από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και με ατομικές ενέργειες της συναδέλφου Ευανθίας Κιρκίνη, που υπηρετεί ως Επιμελήτρια Γενικής Ιατρικής στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, η αίθουσα συσκέψεων του Ιδρύματος ονομάστηκε «Αίθουσα Μαρίας Γκλαβάνη» προς τιμήν της αξέχαστης συναδέλφου Γενικής Ιατρικής η οποία πρόσφατα έφυγε από την ζωή χτυπημένη από την επάρατο νόσο, έχοντας ήδη υπηρετήσει εκεί 19 συναπτά έτη. Φωτογραφία της τιμώμενης μαζί με σχετική επιγραφή και διάφορους πίνακες ζωγραφικής που η ίδια είχε φιλοτεχνήσει καθώς και ένα ατομικό της κηροπήγιο θα στολίζουν πλέον τον ανωτέρω χώρο. Σε συναισθηματικά φορτωμένη ατμόσφαιρα, παρουσία εργαζομένων, συνεργατών και συγγενών έγινε αναφορά στις αγαθές υπηρεσίες που προσφέρθηκαν από την Μαρία Γκλαβάνη, ενώ και ο κ. Ραζής παρουσίασε, ως συντονιστής έκδοσης, το βιβλίο του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, «Οδηγός Αντιμετώπισης Επειγόντων Καταστάσεων με Στοιχεία Πρόληψης για τον Γενικό Πληθυσμό» το οποίο τυπώθηκε με έξοδα του Δήμου Δάφνης Αχαΐας το 2009 και ήταν από τότε αφιερωμένο στην Μαρία Γκλαβάνη. Το βιβλίο θα στολίζει την βιβλιοθήκη του Ιδρύματος και θα μοιραστεί σε όλους τους εργαζόμενους.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.