HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από χωριό σε χωριό ο μητροπολίτης Καλαβρύτων

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά των Καλαβρύτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος , λειτούργησ...


Στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά των Καλαβρύτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, λειτούργησε και κήρυξε τον Θείον Λόγο
την Κυριακή 7 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στον Κάνδαλο, την Κυριακή 10 Ιουλίου στο ασκητήριο του οσίου Λεοντίου και την Κυριακή 20 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλίου στους Κάτω Λουσούς.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεγάλο Ποντιά όπου και τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της ευεργέτιδας Αδαμαντίας
Στην λειτουργία στον Μεγάλο Ποντιά, συμμετείχαν εκτός του ιερέα του Ναού π. Αθανάσιου Γεωργόπουλου, ο π. Γερμανός, ο π. Ν. Φραντζής, ο π. Γ. Τζελέπης, ο π. Π. Τζούδας και πολύ άλλοι.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος Ευθ. Φλογερά, ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας Αθ. Φραντζής και πλήθος κόσμου.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου ο μητροπολίτης κ.κ.Αμβρόσιος, χοροστάτησε στην λειτουργία της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βλασίας όπου και τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στην μάχη της Βλασίας.
Την Κυριακή 31 Ιουλίου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Κρινόφυτα Καλαβρύτων.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.