HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απάντηση σχετικά με τα δημοσιεύματα για την "Απελπιστική κατάσταση στις Υγειονομικές μονάδες της επαρχίας Καλαβρύτων."

της Σωτηρίας Πανίτσα-Σοφέτη  Τις προηγούμενες μέρες εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σε διάφορα ιστολόγια του διαδικτύου απόψεις και σχόλια από αχ...

της Σωτηρίας Πανίτσα-Σοφέτη 
Τις προηγούμενες μέρες εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σε διάφορα ιστολόγια του διαδικτύου απόψεις και σχόλια από αχαιούς βουλευτές, που αφορούν σε ελλείψεις από υγειονομικό-φαρμακευτικό και αναλώσιμο υλικό από το φαρμακείο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και την συνεργασία αυτού με το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας καθώς και των Περιφερειακών Ιατρείων της περιοχής του.
Σαν υπεύθυνη του Φαρμακείου του Νοσοκομείου Καλαβρύτων θα ήθελα να απαντήσω και να κάνω σαφές ότι από 5 Ιανουαρίου 2011 που προσλήφθηκα και ανέλαβα καθήκοντα υπεύθυνης του Φαρμακείου του Νοσοκομείου Καλαβρύτων ουδέποτε υπήρξε έλλειψη σε είδη πρώτης ανάγκης όπως γάζες αποστειρωμένες και μη, γάντια αποστειρωμένα και μιας χρήσης, μασκών με νεφελοποιητή, γλωσσοπίεστρα, ταινίες μέτρησης σακχάρου και σε σεντόνια εξεταστικών κλινών, όπως επίσης και σε αντιδραστήρια για τη διενέργεια εξετάσεων γενικής αίματος όπως άφησαν να εννοηθεί με τα τελευταία δημοσιεύματα.
Όλα τα παραπάνω είδη όπως επίσης και οτιδήποτε άλλο ζητήθηκε ή παραγγέλθηκε από τα Περιφερειακά Ιατρεία και το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας (υπάρχουν και τα αντίστοιχα γενικά συνταγολόγια παραγγελίας) παραλήφτηκε κανονικά από τους αιτούμενους και σε άμεσο χρονικό διάστημα (εντός της ίδιας ημέρας παραγγελίας) προκειμένου να μην χρειάζεται να διανύουν συνεχώς την χιλιομετρική απόσταση Καλαβρύτων-Κλειτορίας και των Περιφερειακών Ιατρείων της περιοχής.
Από όλα λοιπόν τα παραπάνω προκύπτει ότι τα όποια δημοσιεύματα είναι ΨΕΥΔΗ και το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις και να σαμποτάρουν την εύρυθμη λειτουργιά του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων.

Με τιμή
Η Υπεύθυνη Φαρμακείου του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων
Σωτηρία Πανίτσα-Σοφέτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.