HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι βουλευτές καταστρέφουν τον τοπικό Τύπο!

της Πέπης Σπηλιωτοπούλου www.filodimos.gr    Έφτασε την Πέμπτη στα ΕΛΤΑ όλης της χώρας, έγγραφο από την Εμπορική Διεύθυνση της Υπηρεσίας, ...


της Πέπης Σπηλιωτοπούλου

Έφτασε την Πέμπτη στα ΕΛΤΑ όλης της χώρας, έγγραφο από την Εμπορική Διεύθυνση της Υπηρεσίας, σύμφωνα με το οποίο, καταργείται από 1η Αυγούστου το ειδικό τιμολόγιο για εφημερίδες και έντυπα που δεν έχουν ενταχθεί στον νόμο 3548/07 του Ρουσόπουλου. Έτσι, όσοι αρνηθήκαμε να συμφωνήσουμε με έναν νόμο-παρωδία, καταθέσαμε τις προτάσεις μας -για να τις πετάξουν οι αρμόδιοι στον κάλαθο των αχρήστων. Οπότε, όσοι δεν συμβιβαστήκαμε, θα πρέπει να πληρώνουμε πλέον κανονικό τιμολόγιο στα ΕΛΤΑ, κάτι που ισούται με οικονομική καταστροφή και λουκέτο.
Η απόφαση αυτή των ΕΛΤΑ, προκύπτει από το άρθρο 48 παρ.2 του "Μεσοπρόθεσμου", που ψήφισαν με χαρά και τυμπανοκρουσίες ΚΑΙ οι περισσότεροι ντόπιοι βουλευτές μας, ώστε να φιμώσουν μια για πάντα τον τοπικό Τύπο, που λέει αλήθειες στις τοπικές κοινωνίες. Και βρήκαν τον καλύτερο τρόπο, την κατάργηση του ειδικού τιμολογίου που ίσχυε εδώ και δεκαετίες και κατά τα άλλα, ισχύει για κάθε ιδιώτη για κάποια ποσότητα και πάνω αλληλογραφίας -όχι όμως πια για τις τοπικές εφημερίδες!
Για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, αν μια εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα έχει κυκλοφορία π.χ. 1.000 φύλλα και θέλει να τις στείλει ταχυδρομικά, θα αναγκαστεί να πληρώσει 800 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να πάνε οι εφημερίδες στους συνδρομητές τους. Κάτι αδύνατον, αν λάβουμε υπόψιν τα πενιχρά έσοδα των εφημερίδων της επαρχίας και τα έξοδα που συνεχώς αυξάνονται (βάλτε μέσα και περαιώσεις, έκτακτες εισφορές κ.α.) Δεν το σκέφτηκαν αυτό οι βουλευτές; Τότε είναι επικίνδυνοι. Ή μήπως δεν το πήραν χαμπάρι; ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, είναι ανίδεοι, yes men και ψηφίζουν ό,τι τους πασάρουν, για να καταστρέψουν εμάς. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, λοιπόν;
Φίλοι βουλευτές, υπέρμαχοι της δημοκρατίας και της ελευθερίας λόγου, που θυμώνετε όταν δεν προβάλλουμε τα δελτία Τύπου που μας στέλνετε καθημερινά, μπορείτε πια να αναζητήσετε άλλους τρόπους προβολής. Εμείς οι “μικροί” (με χιλιάδες συνδρομητές έκαστος -αλλά αυτό δεν το υπολογίσατε) δεν υπάρχουμε πια για εσάς. Βγείτε, αν τολμάτε, έξω να περπατήσετε και να πείτε “ψηφίστε με πάλι” στον κόσμο. Ειδικά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που προεκλογικά μιλούσατε για κατάργηση του αντισυνταγματικού νόμου Ρουσσόπουλου και τώρα τον "βελτιώσατε" μέσω του Μεσοπρόθεσμου (οποία ύπουλη τακτική) ώστε να μας κλείσετε μάνι-μάνι, γιατί δεν αντέχετε την κριτική μας. Άντε να σας στηρίξουν τώρα οι μεγαλοεκδότες που ταΐζετε αφειδώς με την ψήφο αλλά και τη σιωπή σας. Τρέξτε στα μεγαλοεκδοτικά συγκροτήματα, σε αυτούς που δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή σας και που δεν έχετε καμία ελπίδα να σας δώσουν σημασία. Άντε, να σας δω!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.