HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μ.Μπεκίρης: Απαράδεκτη η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Από το γραφείο τύπου του Αχαιού Βουλευτή και πρώην Υφυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για κλείσιμο του...

Από το γραφείο τύπου του Αχαιού Βουλευτή και πρώην Υφυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για κλείσιμο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου στο οποίο περιλαμβάνεται δήλωση του Αχαιού πολιτικού όπου τονίζονται τα εξής:
«Για άλλη μια φορά η «μνημονιακή» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εμπαίζει τους πολίτες του Νομού Αχαΐας. Παρά τις βαρυσήμαντες, κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις από τον συμπολίτη μας Υπουργό Υγείας, αλλά και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ότι το Νοσοκομείο των Καλαβρύτων δεν πρόκειται να κλείσει, το Υπουργείο Υγείας, με μια λιτή ανακοίνωσή του, μας γνωστοποιεί το αντίθετο .
Η προαναγγελθείσα υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης των Καλαβρύτων, είναι γεγονός ότι θα είναι μια απόφαση υποβάθμισης της περιοχής και εμπαιγμού των κατοίκων της επαρχίας Καλαβρύτων . Είναι άδικο για τους πολίτες της ορεινής Αχαΐας, να αντιμετωπίζονται από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ως πολίτες ενός κατώτερου Θεού.
Την ώρα που οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξειδικεύονται για τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές και τα κονδύλια για την εφαρμογή των πολιτικών αυτών πολλαπλασιάζονται , η Ελληνική Κυβέρνηση εφαρμόζει τον Καλλικράτη στην Υγεία αγνοώντας τόσο τα τεχνοκρατικά δεδομένα όσο και τις ιδιομορφίες της Ελληνικής Υπαίθρου
Είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, να αναβαθμίσει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αφενός μεν λόγο της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας της περιοχής, αφετέρου δε λόγο του ότι αποτελεί ένα σπουδαίο χειμερινό τουριστικό προορισμό.
Δυστυχώς κατά την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρισκόμαστε συχνά στην δυσάρεστη θέση να επισημαίνουμε αστοχίες και παραλείψεις οι οποίες διαμορφώνονται από την έλλειψη σχεδιασμού και ανάλογης ωρίμανσης των διαρθρωτικών εγχειρημάτων στην ελληνική κοινωνία .Αυτή η τακτική συνδυαζόμενη με την παλαιοκομματική αντίληψη και με μεθόδους αιφνιδιασμού των πολιτών ,συνθέτουν ένα μωσαϊκό ρήξης και υποβάθμισης του κοινωνικού ιστού της χώρας μας.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της ορεινής Αχαΐας ότι, θα είμαι αλληλέγγυος στην προσπάθεια τους για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και κατά συνέπεια την συνέχιση και διατήρηση της λειτουργίας και του σημαντικού ρόλου του Νοσοκομείου των Καλαβρύτων στην ευρύτερη περιοχή .»




ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.